Dresaj canin, cântat cu vocea sau la acordeon, dans contemporan sau belly dance, acrobații incredibile… toate își găsesc locul pe scena celui mai iubit show de divertisment din România! Încărcați de energia tuturor concurenților văzuți până la acest moment, Andi, Andra, Dragoș și Mihai sunt pregătiți să jurizeze noi talente. Iar Pavel și Smiley abia așteaptă să-i cunoască și să se distreze cu cei care și-au găsit curajul de a veni în fața telespectatorilor și de a-și arăta pasiunea.

Un tânăr de 20 ani, din Republic Moldova, este decis să-i cucerească pe toți cei din sală și de acasă cu o creație proprie, care transmite o emoție deplină. ”Mă țin minte cântând de când mă țin minte eu”, declară concurentul. În această seară, el va interpreta o piesă de dragoste pe care a scris-o după despărțirea de iubită. Ce nume interesant a ales pentru această melodie și ce reacții va stârni, aflăm curând.

De peste 18 ani dansează, așa că pasiunea a adus-o de această dată pe scena show-ului Românii au talent. La 30 ani, concurenta vine din Ploiești și declară că Andi Moisescu este preferatul ei: ”Are un aer aparte”. Momentul ei de belly dance va reuși să obțină multe aprecieri din partea juraților, ba chiar îl va face pe juratul ei favorit să spună: ”O traducerea foarte frumoasă a ceea ce se auzea”. Nu ratați dansul ei, în câteva ore.

Tot în această seară, o violonistă vine direct din Constanța cu o poveste de viață impresionantă, actuală vremurilor dificile pe care le trăim. Născută în Crimeea, ea a nu a mai putut reveni acasă, așa că viața i s-a schimbat total. A cunoscut un bărbat și s-a căsătorit în România, ducând acum mai departe pasiunea ei pentru muzică, pe care a descoperit-o încă de când avea 6 ani. Momentul ei va obține multe laude și-l va face pe unul dintre membrii juriului să spună: ”Cred că drumul ăsta a fost ca să te aducă aici”.

Și în această seară, emisiunea online Backstage Show, revine pe VOYO la finalul ediției de pe TV! De această dată, alături de Pavel și Smiley se va afla Florin Busuioc, iubitul actor și prezentator.

Nu ratați, de la 20:30, întâlnirea săptămânală cu talentul și voia bună! Ediția poate fi deja urmărită, în avans, pe VOYO!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.