BOILERS aduce un remix al imnului dedicat zilelor de luni care am vrea să se transforme, în câteva secunde, în zile de vineri. La 40 de ani de la momentul lansării piesei originale, Bedroom Heroes, MOYLETT și Nika au venit cu o nouă versiune a „I Don’t Like Mondays”, pentru ca toți să strigăm într-o suflare părerea pe care o avem despre începuturile de săptămână.

Acum, la câteva luni de la lansarea acestei noi versiuni, BOILERS vine cu un remix care combină nemulțumirea generală față de ziua de luni cu energia necesară pentru a începe săptămână într-un mod ideal. Astfel, atât reinterpretarea piesei originale, cât și remixul semnat BOILERS reușesc să ne amintească faptul că ceea ce trăim în prezent nu se mai întoarce, iar fiecare zi merită sărbătorită din plin.

„Nu există multe căi prin care poți transforma o zi de luni într-una de vineri, dar cu siguranță poți găsi acel refren care ușurează trecerea unui nou început de săptămână. Asta cred eu că trebuie să facă muzica, să înfrumusețeze realitatea, nu să o schimbe. Fredonează despre cum nu iubești o zi de luni, iar la final s-ar putea să simți opusul. Ce au făcut The Boomtown Rats trebuia dus mai departe, iar acest remake nu face decât să amintească-n prezent că ziua de luni continuă să fie o zi aparte.”, transmite Bedroom Heroes.

De asemenea, la momentul lansării remake-ului, Nika a declarat că s-a bucurat de colaborarea cu Bedroom Heroes și MOYLETT.

„Mi se pare foarte cool remake-ul piesei I Don ’t Like Mondays și mă bucur că am ocazia să îi dau o interpretare proprie”, a precizat aceasta.

Și MOYLETT s-a bucurat să revină la piesă și să descopere că povestea pe care a scris-o acum mult timp are în continuare însemnătate, afirmând că este „un cadou rar și neobișnuit”.

Acum, remake-ul se bucură și de un remix pe măsură, ceea ce înseamnă că trebuie să se regăsească în playlisturile noastre, nu doar în zilele de luni, ci în orice zi care se simte ca o zi de luni.

Bedroom Herores reprezintă proiectul unuia dintre cei mai cunoscuți producători din România. Menirea proiectului Bedroom Heroes nu este doar aceea de a recrea imnuri din trecut, dar și cea de a crea piese originale, care să aducă oamenilor acele ritmuri pe care le-au căutat toată ziua.

Johnnie Moylett (AKA Johnnie Fingers) este compozitor, muzician și membru fondator al The Boomtown Rats. În timpul în care a fost alături de The Rats, Johnnie a devenit cunoscut pentru stilul său muzical distinct, prezența scenică, dar și pentru semnătura sa stilistică reprezentată de pijamalele în dungi.

Nika a devenit cunoscută după participarea la concursul „Vocea României”. Aceasta a făcut Conservatorul și a studiat muzica jazz. Nika este o compozitoare și cântăreață de pop cu influențe funky, soul și jazz.

BOILERS reprezintă un proiect creat de doi producători danezi, Anders și Andreas, care au început să lucreze împreună odată cu pandemia de COVID-19, pe Zoom.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.