În luna dedicată femeilor, Elena a pregătit o mulțime de surprize, printre care și un single nou ce poartă numele de „Brațele”, o baladă plină de emoție, ce dezvăluie dorul și golul pe care le simte o inimă frântă atunci când timpul nu este cel mai bun aliat. Cu muzica și textul scrise de către Alexandru Pelin și Vlad Lucan, piesa „Brațele” este lansată alături de un videoclip artistic care evidențiază prin imagini vulnerabilitatea ce se ascunde în spatele unei povești de iubire.

„Uneori cel mai trist e că mi-e dor/ Să-mi prinzi aripile temător/ N-a fost scris să treacă așa ușor” sunt o parte din cuvintele sensibile pe care mulți dintre noi le rostim atunci când ne dorim ca dragostea să fie îndeajuns de puternică încât să distrugă orice barieră.

„Din păcate tot mai multe cupluri ajung în această situație… exact ca cea descrisă în piesă. La începutul unei relații când voalul «îndrăgostirii» acoperă orice urmă de imperfecțiune, ești sigur că ai întâlnit persoana potrivită deși nu e nici pe departe. Apoi ușor, ușor începe să te doară indiferența celui de lângă tine iar singurătatea în cuplu devine normală și nu, nu e ok pentru că nu poți iubi pentru amândoi. Te complaci și zici că ți se pare, însă în loc să te simți iubit, simți că deranjezi cu prezența ta, ba mai mult ți se aduc tot felul de reproșuri și ajungi să nu te mai placi, să te frustrezi crezând că tu nu ești îndeajuns de bun. Atunci trebuie să ai curaj să pui punct și să înțelegi că în viață, întâlnim oameni cu un anumit scop și chiar și dintr-o relație nereușită, toxică chiar, avem multe de învățat. Cel mai important este să nu repeți aceeași greșeală, căci atunci suferința a fost în zadar… E important să fii bine cu tine și să o poți lua de la capăt chiar dacă asta presupune ca o perioadă să stai tu cu tine ca să te poți aduna, să poți vindeca rănile, pentru că doar atunci poți fi apt să iubești din nou”, spune Elena.

Hituri în limba aromână precum „Lună Albă”, „Ela Ela” și „Steaua imshata”, dar și piese de succes precum „Ecou”, „Disco Romancing”, „The Balkan Girls”,  „Mamma mia” și „Până dimineața” au cucerit publicul și topurile de specialitate de-a lungul timpului. Printre cele mai recente single-uri ale Elenei se numără „Numele tău”, unul dintre cele mai emoționante single-uri din cariera artistei, „Vulnerabili”, dar și „Bailar” (alături de Christian D și Dony).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.