Single-ul „N-am stare” este o piesa cu o incarcatura emotionala puternica, inspiratie fiind viata personala a artistei Dominique. Aceasta povesteste ca recent a incheiat un capitol important din viata ei, un basm devenit toxic, iar piesa descrie sentimentele pe care le-a dezvoltat spre finalul relatiei.

 

Sunt atat de multe lucruri de spus despre piesa asta si totusi atat de putine, pentru ca vorbeste ea in locul meu. Cred ca este cel mai personal proiect pe care l-am avut pana acum, a fost scrisa intr-o perioada dificila emotional pentru mine, Denise fiind personajul principal in povestea asta, Dominique doar a ajutat-o sa aiba curaj s-o spuna. Sa ai un final nefericit cu atat de multa inspiratie e cea mai mare satisfactie„, a declarat Dominique.


 

Am vrut ca lansarea piesei sa fie pe data de 8 Martie, ziua internationala a Femeii, pentru ca femeile reprezinta tot ce are lumea asta mai frumos.

Legat de colaborarea cu Cristian Porcari, sunt extrem de entuziasmata! Este un artist talentat, compune si interpreteaza in stilul lui, care ma emotioneaza de fiecare data„, a mai declarat artista.

 

Traim pentru experiente, fie ca sunt bune sau rele, fiecare isi are aportul in viata noastra. Sunt motive de inspiratie si ne ajuta pentru constructia noastra ca oameni. Piesa asta este din sufletele noastre pentru sufletul fiecaruia dintre voi„, a declarat Cristian Porcari.

 

Dominique si Cristian Porcari sunt artisti membri ai aceluiasi label The One Records, cu care au avut hituri in Romania si in afara teritoriile noastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.