Ziua Femeii, sărbătorită în diferite țări din lume de peste 100 de ani, este o zi specială care în fiecare an ne amintește de nenumăratele motive pentru care iubim femeile. Celebrăm empatia, puterea și farmecul acestora oferind tuturor doamnelor și domnișoarelor cadouri și atenții care le vor aduce zâmbetul pe buze. Explorează sugestiile cadouri pentru Ziua Femeii de la CCC și surprinde plăcut o persoană dragă din viața ta cu un accesoriu potrivit stilului personal.

Când sărbătorim Ziua Femeii?

În fiecare an sărbătorim această zi specială de 8 martie. Ziua Femeii a apărut în Statele Unite în 1909 și a fost sărbătorită pentru prima dată pe 28 februarie, dar din 1910 a fost mutată în martie și în ultimii 112 ani bărbații le-au făcut cadouri femeilor pentru a-și arăta aprecierea. Simbolul acestei zile este laleaua, care aduce mereu zâmbetul pe buze. Totuși, alături de flori, poți dărui persoanei iubite un cadou special care să-i aducă și mai multă bucurie.

Ce cadou alegi pentru Ziua Femeii?

Deși se spune că femeile sunt persoane destul de pretențioase, un cadou simbolic le va încânta mereu. Deci, ce ar trebui să alegi? Totul depinde de persoana care primește darul – mama, bunica, soția, fiica, prietena (toate femeile adoră această sărbătoare!). Parfumul este întotdeauna o idee bună, dar bijuteriile sunt și ele o variantă reușită de cadou pentru 8 Martie. Ziua Femeii nu este neapărat sărbătorită precum zilele de naștere sau aniversările de nuntă, așa că poți opta pentru brățări colorate sau accesorii de păr super trendy, în locul inelelor și cerceilor.

Un cadou de Ziua Femeii pentru Mama

Mama este persoană cu o semnificație aparte în viața noastră, care trebuie să fie celebrată nu numai în timpul sărbătorilor calendaristice. Mai mult ca sigur va fi încântată de absolut orice atenție și va fi impresionată de gest, dar merită cu adevărat să-i oferi ceva special. O idee ar fi eșarfele și batistele colorate, extrem de la modă în acest sezon. O geantă de mână este, de asemenea, un cadou preferat. Optează pentru modele atemporale, versatile, atât clasice, cât și elegante, perfecte pentru sezonul primăvară-vară. Modelele universale le vei găsi în colecțiile Lasocki sau Gino Rossi. O geantă de piele neagră va fi întotdeauna o opțiune clasică, indispensabilă în gatderoba oricărei femei.

Cadou de Ziua Femeii pentru domnișoare

Domnișoarele sărbătoresc Ziua Femeii încă de la o vârstă fragedă. Cel mai adesea ele încep să sărbătorească această zi în școala primară. Prin urmare, după ce au învățat despre această tradiție, vor fi încântate când vor primi un cadou de la tatăl sau bunicul lor. Ce îi poți oferi unei fetițe? Accesoriile pentru păr, elasticele colorate sau clemele sunt opțiuni foarte bune. Dar o domnișoară se va bucura și de o geantă de mână sau de un rucsac nou, mai ales dacă îi corespunde așteptărilor. La fel se întâmplă și cu pantofii – o altă idee de cadou care nu va da greș! Fetele preferă sandalele sau balerinii, iar modelele în culori degrade sunt printre favoritele sezonului. Mai ales dacă au funde, unicorni și mult sclipici!

Idei de cadouri pentru Ziua Femeii

Lucrurile se complică puțin atunci când cauți un cadou pentru soție sau iubită. Poți merge pe varianta unui ceas elegant și clasic de la Gino Rossi pentru iubită sau să optezi pentru o geantă super trendy! În sezonul acesta se pune accent pe gențile mini, pe care le vei găsi în noua colecție Jenny Fairy, precum și pe gențile supradimensionate. Cluch-ul perfect XXL îl vei găsi în colecția Timeless Sense de la Gino Rossi.

 

De la tine, pentru tine

Dar cine spune că un cadou de Ziua Femeii trebuie să fie de la un bărbat? Răsfață-te cu un dar special și sărbătorește această zi așa cum îți place! Știm că nimeni nu cunoaște o femeie atât de bine cum se cunoaște ea însăși. Bucură-te de cumpărături cu ocazia sărbătorii de 8 martie! Vei găsi promoții de Ziua Femeii în magazine și online, de care merită să profiți pentru a-ți împrospăta garderoba de accesorii pentru noul sezon! Printre tendințe se numără pantofii sport cu talpă butucănoasă sau pantofii cu toc în culori pastelate.

Te poți bucura de 20% reducere la modele selectate de încălțăminte, atât pentru femei, cât și pentru domni și copii, începând cu data de 2 martie. În plus, începând cu data de 3 martie te bucuri de 30% reducere la întreaga colecție de genți de mână, rucsascuri, mini genți (cu excepția valizelor). Aruncă o privire mai atentă la colecția de sezon – gențile supradimensionate la modă, gențile boho sau gențile împletite vor fi adevărate hit-uri pentru vară!

Explorează ofertele de Ziua Femeii la gama de încălțăminte și genți și alege cadoul preferat în magazinele CCC din țară, pe www.ccc.eu și în aplicația mobilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.