Desemnat cel mai așteptat film al anului 2022, „Batman”, în regia lui Matt Reeves, a avut avanpremiera pe marile ecrane din România pe 1 martie, concomitent cu premiera internațională a filmului.

Evenimentul de lansare a filmului a strâns zeci de vedete la IMAX din Cinema City – actori, cântăreți, oameni de radio și televiziune, sportivi, influenceri, critici de modă și de film. Printre participanți se numără și Nicoleta Nucă, Dinu Maxer, Corina Caragea, Bromania /Matei Dima, Alin Gălățescu, Andra Gogan, Andrei Niculae, Rosalie Kanda, Bogdan Stoica, Musty Camara, Maria Vigheciu și Cristina Almășan.

Povestea filmului „Batman” creată de Matt Reeves aduce pentru prima dată în prim-plan o perioadă pe care nu o regăsim în benzile desenate sau în alte filme, a cărei acțiune are loc la doi ani după ce Batman a început supravegherea străzilor orașului Gotham de răufăcători.

Când Riddler vizează elita lui Gotham cu o serie de intrigi sadice, indiciile îl trimit pe Batman într-o investigație în lumea interlopă, unde întâlnește personaje precum Catwoman, Oz /Pinguinul, Carmine Falcone și Riddler.

Din distribuția filmului fac parte Robert Pattinson (Batman), Zoë Kravitz (Catwoman/Selina Kyle), Jeffrey Wright (James Gordon), Colin Farrell (Oz Cobblepot /Pinguinul), Andy Serkis (Alfred), John Turturro (Carmine Falcone), Paul Dano (Riddler), Peter Sarsgaard (Gil Colson) și Jayme Lawson (Bella Real).

Warner Bros. Pictures prezintă o producție 6th & Idaho/Dylan Clark Productions, „Batman”, regizat de Matt Reeves. Filmul este distribuit în România de Vertical Entertainment din 4 martie, exclusiv în cinematografe.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.