Emilian, artistul care deja s-a făcut cunoscut pe rețelele de socializare, a intrat în industria muzicală și a lansat hit după hit. Acum vine cu o nouă propunere câștigătoare: piesa “TEQUILA” se lansează pe 24 februarie, de Dragobete, zi dedicată îndrăgostiților.

Piesa este una cu și despre dragoste, despre clipele de iubire trăite, despre amintiri și regrete. Versurile piesei ilustrează povestea clasică trăită într-o relație pasională de iubire. Piesa este una ritmată, care te bagă instant într-un mood de petrecere și pe care începi să o fredonezi fără să vrei.

Clipul este unul intim și romantic, îl surprinde pe Emilian, singurul personaj, care își cântă “povestea” de iubire. Este expresiv și melancolic și reușește să își pună amprenta asupra piesei și versurilor într-un mod inovator, dar specific lui.

Emilian vorbește despre piesa și despre semnificațiile pe care aceasta le are, despre modul în care piesa a prins forma actuală: “Cu siguranță toți am trăit, la un moment dat, o poveste de dragoste și ne-am lăsat pradă emoțiilor și trăirilor intense. Am încercat să mă transpun în această situație, iar versurile au început pur și simplu să curgă de la sine.”

Piesa este o coproducție HaHaHa Production și Cat Music, muzica creată de Emilian Nechifor, Gabriel Stanoiu, Andrei Maria, Serban Cazan, text scris de Emilian Nechifor, iar producție: Gabriel Stanoiu, Serban Cazan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.