Chiar în zi de Dragobete, ziua iubirii la români, fermecătoarea Codruța Filip se reinventează și schimbă stilul muzical lansând un videoclip însoțit de o nouă piesă care se numește „Ena Ena”. Solista a colaborat acum cu Ovidiu Junghiatu (Park Place) și Andy Robert (Any1).

În zi de sărbătoare la români, de Dragobete, Codruța Filip lansează împreună cu Sprint Music și Ovidiu Junghiatu (Park Place) și Andy Robert (Any1) piesa „Ena Ena”, la care a filmat și un videoclip pe măsură. „De puțin timp fac parte din marea familie Sprint Music și am semnat cu Marius Chină, astfel că avem un prim proiect foarte interesant iar „Ena Ena” este prima piesă din acest proiect. Melodia  este puțin diferit de ceea ce am cântat eu până acum, m-am reinventat. Până acum piesele au fost un pop curat, puțin mai lente, suave, sennsibile. Acum piesa aceasta este mult mai energică, mai veselă, de petrecere, ritmată, melodie care mă reprezintă pe mine, pentru că eu sunt o fire veselă și expresivă. Cred foarte mult în ea și cred cu tărie că o să o îndrăgească toți care o vor asculta”, spune Codruța.

„Piesa este o poveste de dragoste pozitivă cu un final fericit. Este cel mai bine să o lansăm de Dragobete, când dragostea plutește în aer. Iar eu o duc bine la acest capitol mai ales că eu cu Valentin facem nuntă anul acesta. Am colaborat cu Ovidiu Junghiatu care apare și el în videoclip pentru că îl veți vedea cântând la vioară. Ne-am întâlnit cu el în studio, la îndemnul lui Marius, și am zis că vreau să schimb ceva într-un alt stil. Cât despre videoclip, am lucrat cu Silviu Mândroc la el, care este un superprofesionist, am mai colaborat cu el la „Să-mi fi vară”. Am schimbat două ținute, una albă cu motive folclorice și una roșie, mai feminină. Sper să vă placă”, mai spune Codruța care este bucuroasă de această reinventare.

https://www.youtube.com/watch?v=zvMoTfcdd_8&feature=youtu.be

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.