660.000 de euro au investit leii, aseară, într-o ediție specială Imperiul Leilor. Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Dr. Wargha Enayati, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu au negociat la sânge toate propunerile pe care le-au primit și au decis să se asocieze în afacerile care pot avea potențial de dezvoltare. Show-ul a fost lider de audiență.

Miercuri seară, emisiunea Imperiul Leilor a fost lider de audiență. Show-ul a înregistrat 8.5 puncte de rating și 25.1% cotă de piață la nivelul publicului național, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, grade Esomar ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5.5 puncte de rating și 16.4% cotă de piață.

Elena Oancea a dezvoltat împreună cu familia ei o afacere cu produse dermato-cosmetice românești, 100% naturale și vegane. Ea a venit în Imperiu pentru a le propune leilor asocierea în schimbul a 350.000 de euro pentru 20% din acțiuni. Cristina Bâtlan a fost singura care a văzut potențial în ceea ce ea oferă, însă evaluarea incorectă a făcut-o să-i ofere investiția cerută pentru 75% din afacere. Dacă în 2 ani de la finanțare antreprenoarea reușește să-i restituie suma oferită, procentul Cristinei va fi redus la 40%.

Sucurile și siropurile din cătină le-au atras atenția leilor miercuri seara. Paul Alexandru Crețu a venit în Imperiul Leilor pentru o investiție de 250.000 de euro în schimbul a 25% din acțiuni. Chiar dacă a primit oferte din partea lui Dragoș Petrescu, dar și din partea lui Wargha Enayati, fondatorul Orange Valley a ales să bată palma cu Dan Șucu pentru suma cerută, în schimbul a 20% din companie, 100.000 de euro fiind împrumut fără dobândă.

La doar 15 ani, Petra Pătrănoiu a fondat For Teens – o companie care comercializează produse cosmetice sustenabile destinate adolescenților. Pentru a dezvolta afacerea care înglobează și o latură educativă, Petra le-a cerut leilor 30.000 de euro în schimbul a 20% din acțiuni. Energia ei i-a cucerit pe investitori: ”Petra, te iubesc! Ai reușit să mă impresionezi enorm. Tu ești un om corect, etic, un model”, i-a spus Cristina Bâtlan. Într-un final, adolescenta a bătut palma pentru propunerea pusă pe masă de Cristina Bâtlan și Dr. Wargha Enayati: 60.000 de euro pentru 20% din business.

Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Dr. Wargha Enayati, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu redeschid porțile Imperiului și săptămâna viitoare, miercuri, de la ora 21:30, la PRO TV.

Imperiul Leilor – Investește în tine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.