O nouă ediție din competiția MasterChef începe în seara aceasta, de la 21:30. Pe lângă provocările din bucătărie, concurenții vor fi nevoiți să facă preparate din ce în ce mai complicate, chefii trebuie să ia decizii radicale, iar pericolele reale vor fi la tot pasul! La finalul ediției, un alt concurent va lăsa șorțul jos și va merge acasă!

 

Vegan convins și declarat cu fiecare ocazie, Alex Lenghel va întâmpina probleme încă de la prima probă din aceasta seară: va trebui să gătească cârnați! „Nu o să fie cârnați de porc. Sunt vegan, am ales în viață niște principii și am decis că eu nu vreau să gătesc niciun preparat din carne”, va spune concurentul. Răspunsul lui chef Foa va veni imediat: „Noi am avut o cerință clară pe care tu nu o poți onora, așa că pentru tine este STOP gătit!” – ce repercusiuni va avea alegerea lui Alex, aflăm în câteva ore.

 

Și chef Radu Dumitrescu va fi nevoit să oprească un concurent din gătit, după ce acesta va face o gafă majoră, punând în pericol viețile tuturor. „Tu știi ce înseamnă foc cu grăsime într-o bucătărie? BOMBA! În momentul ăsta oprești tot! Trebuie doar o picătură de apa ca să bubuie”, va spune, tensionat, Radu.

 

La polul opus, chef Hadad va simți nevoia să-l încurajeze pe cel mai tânăr concurent din competiție, după ce băiatul va izbucni în lacrimi. „Trebuie să fii puternic, nu trebuie să plângi. Viața nu se oprește aici. Dacă pierzi în viață, poți să te ridici! Mergi la proba eliminatorie!”, îi va spune Joseph.

 

Concurenții vor trece printr-o probă de foc, iar cei care nu se vor descurca intră direct în etapa eliminatorie, unde vor întâmpina noi provocări accentuate de stresul că unul dintre ei va părăsi competiția și va pierde șansa la marele premiu. Cum vor evolua lucrurile afăm în această seară, de la 21:30.

 

Noua ediție este disponibilă acum pe VOYO! Emisiunea poate fi vizionată cu 24 de ore înaintea difuzării la TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.