Fiecare zi le testează capacitatea de a-și reveni din conflicte sau momente dificile și de a se ridica pe traseu. Fiecare probă le arată că toți concurenții sunt pregătiți să reziste cât mai mult în competiție. Iar fiecare seară de marți aduce câte o nouă eliminare în rândul triburilor care așterne, pentru câteva minute, liniștea în sala de Consiliu.

Pentru a doua săptămână, Faimoșii și Războinicii au luptat în proba pentru Comunicare. Miza a fost de această dată diferită: câte o piesă pentru fiecare membru al echipei câștigătoare care a fost aleasă de către membrii familiei. După o nouă ștafetă, Războinicii au reușit să încheie o săptămână încărcată cu victorii și s-au bucurat de emoția ascultării unora dintre piesele lor preferate.

Înapoi în sala de Consiliu, Faimoșii au așteptat cu emoție să afle ce au votat cei de acasă. Radu Itu, Otilia și CRBL erau cei trei concurenți nominalizați pentru eliminare. Iar telespectatorii au decis. ”Câteodată și oamenii puternici plâng. Dau jos pălăria și vă respect pe toți”, a fost prima reacție a lui Radu Itu când a aflat că el va părăsi competiția.

Ediția care s-a încheiat cu o nouă eliminare din rândul Faimoșilor a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:29 – 23:29. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 11.0 puncte de rating și 29.1% cotă de piață, față de locul 2 care avea 6.5 puncte de audiență și 17.2% share. De-a lungul difuzării, peste 1.9 milioane de români au trăit noile provocări, iar în minutul de aur, la ora 21:37, peste 2.4 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor.

Au trecut cinci săptămâni din show-ul fenomen, iar publicul din România a trăit fiecare secundă la intesitate maximă alături de membrii celor două triburi. Despre rezultatele înregistrate, până acum, în acest sezon, Antonii Mangov, Programming Director PRO TV declară: ”Survivor este cel mai de succes format de tip reality, de aventură, din lume și era deja extrem de iubit de publicul din România. Ne bucurăm să vedem că acest sezon este mai performant decât orice alt sezon anterior, iar calitatea emisiunii a atins noi standarde”.

Cel mai puternic sezon al show-ului Survivor România continuă! Nu ratați duminică, de la ora 20:00, luni și marți, de la 20:30, ediții puternice în care vor apărea noi răsturnări de situație. Până atunci, puteți revedea momentele favorite pe VOYO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.