În prima lansare a colecției de primăvară-vară 2022 de la Jenny Fairy, culorile saturate luptă cu pasteluri delicate pentru a ocupa prima poziție. Influențatorii și fanii lor care doresc să creeze ținute de primăvară energice, colorate și distractive se vor îndrăgosti de prima ediție a colecției de sezon Jenny Fairy.

 

Care sunt modelele de pantofi în vogă? Cizmele Jodhpur pe talpă trapper rămân în top, fiind printre pantofii preferați ale celor mai stilate femei din lume, precum Irina Shayk sau Emily Ratajkowski. În colecția curentă, cizmele vin disponibile în nunațe de negru și bej.

 

Unele modele de încălțăminte sport combină culori contrastante, altele au dimensiuni exagerate, în timp ce altele păstrează un aer retro, cu suprafețe monocrome. Nu putem uita de mocasinii chic, care te duc cu gândul la o plimbare printr-un oraș italian. În sezonul mai cald vom păși în sandale simple, care vor funcționa la fel de bine cu un look total din denim sau cu o rochie de in.

 

Linia de genți este un hit pentru fashionistele practice, venind în format 2 în 1. O versiune în miniatură de formă geometrică a fost atașată pe geanta mini tote. Formele geometrice sunt și ele unul dintre motivele cheie ale colecției – gențile ovale cu lanț vin în nuanțe intense care vestesc primăvara, precum rozul bomboanelor pudrate sau verdele naturii ce prinde viață. Alte modele, pe care le vom iubi mai ales în perioada verii, la mare, au fost îmbrăcate în nuanțelor piersicilor, bananelor sau portocalelor.

 

Pe lângă suprafețele netede ale accesoriilor, modelele matlasate joacă un rol important, întărind efectul nuanțelor intense. Dintre gențile shopper, geanta XXL, îndoită în jumătate cu pliuri este un hit absolut al sezonului. Nici fanii negrului clasic nu vor fi dezamăgiți – pentru ei sunt disponibile geanta cu lanț pe jumătate pliată și geanta mini tote care combină nuanțele preferate ale lui Coco Chanel: alb și negru.

 

Privind la sesiunea foto de prezentare a colecției, ne simțim ca în vacanță. Metropola mângâiată de soare, lumina după-amiezii, palmieri – ne mutăm în paradisul verii împreună cu modelele Tianna St. Louis și Clea Beuret, care propun sugestii de purtare ale noilor accesorii.

 

 

Colecția Jenny Fairy primăvară-vară 2022 este deja disponibilă în magazinele CCC, pe ccc.eu și în aplicația CCC.

 

 

 

 

 

Fotografii: Frankiewicz & Różniata

Modele: Tianna St. Louis, Clea Beuret

Styling: Ewelina Gralak

Make-up: Wilson

Hairstylist: Michał Bielecki

Scenografia: Anna Szczęsny

Director de Marketing: Katarzyna Krawczyk / CCC

Director de Artă: Maria Mastalerz / CCC

Producție: Olga Janicka

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.