Melodia “Brividi”, de la Mahmood si BLANCO, va reprezenta Italia la Eurovision Song Contest 2022, care se va desfasura in luna mai tot in Italia, in orasul Torino. Piesa celor doi artisti a castigat editia a 72-a editie a festivalului Sanremo si este compusa si produsa de Michelangelo, un producator de incredere al lui BLANCO.

In „Brividi” doi baieti, apartinand unor generatii diferite, au aceleasi temeri si dorinte – teama de a gresi si de a se simti nepotriviti, incapabili sa transmita ceea ce simt – si cu dorinta de a iubi in deplina libertate, daruind tot ce au. Cantecul este despre dorinta de a trai un sentiment pur si atotcuprinzator, daramand bariere, in deplina libertate”, a spus Mahmood despre noua melodie.

In acest pasaj vorbim despre un sentiment care uneste pe toata lumea, iar diferenta de varsta nu conteaza: atunci cand iubim, ne dezvaluim pentru ceea ce suntem cu adevarat cu teama de a nu fi intelesi. In „Brividi” experienta mea o intalneste pe cea a lui Mahmood si intr-un anumit fel, experientele tuturor”, a declarat BLANCO despre piesa.

Track-ul “Brividi” a avut un succes imens, stabilind un nou record in Italia. Piesa a fost ascultata de peste 3,3 milioane de ori in primele 24 de ore pe Spotify, nu a existat un debut similar in istoria platformei de streaming. Piesa a acumulat peste 12 milioane de vizualizari pe YouTube si a debutat pe locul 5 in top-ul global al Spotify.

Mahmood, pseudonimul lui Alessandro Mahmoud, are 29 de ani, s-a nascut la Milano, a castigat Festivalul de la Sanremo de doua ori, cu “Soldi” in 2019, cu care s-a clasat si pe locul al doilea la Eurovision Song Contest. Blanco, pe numele sau real Riccardo Fabbriconi, are 18 ani si este originar din Calvagese della Riviera, un orasel din zona Brescia. Este cel mai tanar artist care a concurat anul acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.