Ruxi este câștigătoarea “Bravo, ai stil! Celebrities”! Concurenta i-a cucerit total pe telespectatorii care au ales-o, prin vot direct, în cadrul Galei de sâmbătă seară, drept cea mai stilată celebritate din România.

Ruxi a reușit de-a lungul lunilor de competiție să împletească în mod fericit entertainment-ul și styling-ul uluitor în cadrul show-ului, fiind nu de puține ori, în Galele de sâmbătă seara, votată ca favorită publicului. Efervescentă, tăioasă în declarații și în discuțiile cu contracandidatele sale, aceasta s-a remarcat prin nonconformism, elegantă, rafinament și atitudine în cadrul “Bravo, ai stil! Celebrities”.

“Premiul acesta nu este al meu, ci al vostru. Prin premiul acesta vreau să va demonstrez că trebuie să aveți curaj, să trăiți ce vreți voi. Vouă vi-l dedic!  Aveți curaj să fiți voi și să luptați pentru ceea ce vreți! Trebuie doar să credeți în voi!”, a spus Ruxi.

Cu un procentaj de 53,8%, Ruxi a fost desemnată favorita publicului, cel care a și avut ultimul cuvânt în alegerea castigatoareai acestui sezon; a fost urmată de Viviana Sposub, care s-a situat pe locul secund în clasament, cu un scor de 46,2%.

Prima etapă eliminatorie le-a avut în fața telespectatorilor, în Marea Finală, pe Bella Santiago, Adina Halas și Raluca Dumitru care s-au aflat la duel, Adina Halas fiind prima concurentă eliminată, cu 2,7% din voturile celor de acasă. Raluca Dumitru a fost cea de-a doua concurentă eliminată în Gala de aseară, acumulând un procentaj de doar 4,3%.

Emoțiile au fost uriașe pentru concurentele rămase în bătălia stilului și în goana după marele premiu pus în joc – Ruxi, Viviana Sposub și Bella Santiago. Aceasta din urmă a părăsit și ea competiția, reușind să acumuleze un procentaj de 10,2% din voturi.

Finalistele au avut parte de surprize emoționante din partea persoanelor dragi, familiei, care au venit să le susțină, în direct, în ultima Gala a celui celei mai frumoase călătorii transformationale: “Bravo, ai stil! Celebrities”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.