DJ-ul și producătorul Topic face echipă cu colegul german, Robin Schulz, vocea Nico Santos și pionierul Paul van Dyk pentru melodis „In Your Arms (For An Angel)”

Asculta: https://umusic.lnk.to/InYourArmsPR

DJ-ul și producătorul german-croat Topic și colegul compozitor german Nico Santos colaborează pentru a treia oară, pentru melodia „In Your Arms (For An Angel)”. Piesa urmărește hitul lor din 2020 „Like I Love You” și debutul duo-ului în 2015 „Home”, care a obținut discul de platină în Germania și dublu platină în Australia.

„In Your Arms (For An Angel)” aduce o actualizare pentru imnul clasic al lui Paul van Dyk „For An Angel”. Piesa este centrată în jurul riff-ului de pian din clasicul dans din toate timpurile lui PvD. Van Dyk, votat de două ori pe locul 1 DJ-ul anului în lume și nominalizat la premiile GRAMMY, este unul dintre pionierii sunetului trance, iar „For An Angel” a fost hitul său în epoca de aur a genului.

Nico Santos este certificat cu 15 premii de aur și 20 de platină – nu doar în Germania, Austria și Elveția, ci și Australia, Mexic și Spania. Are colaborari și remixuri remarcabile în numele său cu și pentru artisti ca Lil Baby, Moby, Bebe Rexha, ATB, Becky Hill și Clean Bandit — ca să nu mai vorbim de peste 18,5 milioane de ascultători lunar pe Spotify.

Producătorul german de muzică house și DJ, Robin Schulz a devenit o senzație peste noapte cu remixul său nominalizat la GRAMMY din „Waves” în 2014 și de atunci a uimit mulțimile din întreaga lume. Cu piese precum „Shed a Light” cu David Guetta și Cheat Codes, „In Your Eyes” cu Alida și „All We Got” cu KIDDO, Schulz și-a pus amprenta în industrie. „In Your Arms (For An Angel)” se pregătește să fie un alt succes uriaș pentru starul german. S

Având impact la nivel mondial cu hiturile sale și cu soundul dance emoționant, este corect să spunem că Topic este un DJ superstar și un producător apreciat. Cifrele sale vorbesc de la sine și sunt uimitoare după standardele oricui. Topic a strâns peste 1 miliard de streamuri numai în 2021, el are certificări de aur sau platină în 28 de țări din întreaga lume și deține un loc constant în Top 10 al topului global de la Spotify. A lucrat cu rapperul Lil Baby, nominalizat la GRAMMY®, cu Bebe Rexha, cu trupa britanică Clean Bandit și cu Becky Hill, toate cu rezultate de neuitat. Piesele în colaborare pe care Topic le produce au obținut un succes comercial uriaș: el a ajuns în Top 5 în UK Official Singles Chart și Billboard Hot 100, a fost pe primul loc în topurile Global Top 200 Shazam și Spotify și a câștigat premii și nominalizări multiple, inclusiv MTV Europe Music Awards în 2016, Teen Choice Awards în 2018, Best Dance Act la Los 40 Music Awards 2020, Billboard Music Awards 2021, Brit Awards 2022.

 

 

Alessiah lansează piesa „Nostalgia”

Link: https://Alessiah.lnk.to/NostalgiaPR

Simpatica Alessiah își începe anul 2022 cu o piesă foarte catchy, pentru care a pregătit și un videoclip care te captivează de la prima secundă. Piesa, intitulată „Nostalgia”, face referire la retrospecțiune, mai precis la momentul prezent în care ne aducem aminte de sentimentul de incertitudine pe care îl simțim adeoseori referitor la ce se va întâmpla în viitor.  De multe ori, suntem așa de focusați pe viitor, încât uităm să ne bucurăm de prezent și conștientizăm târziu acest aspect.

Versurile single-ului au fost scrise de Alessiah, iar de compoziție și producție s-a ocupat Ionuț Catană. Piesa este însoțită și de videoclipul oficial, care a fost regizat de Ionuț Tranda, avându-l drept DOP pe Alexandru Mureșan. Dinamic, colorat, și cu vibe de anii 80, videoclipul surprinde esența cântecului. Schimbarea rapidă de cadre poate fi interpretată drept derularea rapidă a evenimentelor din viața noastră, iar atmosfera și look-urile retro ale Alessiei induc acel sentiment dulce-amărui de nostalgie.

Alessiah a declarat: „Nostalgia este o piesa foarte specială pentru mine, întrucât reprezintă o continuare a mesajului transmis în piesa I Know, lansată în 2020. Însă, de data aceasta, textul are o esență mult mai echilibrată și o abordare mai matură. Inspirația pentru acest cântec este atât piesa I Know, cât și momentul prezent. Este vorba despre efectul de back in time, prezentul este de fapt proiecția nostalgiei pe care o vom simți in viitor, când ne vom uita înapoi la momentele pe care le trăim acum. Când am scris versurile acestei piese, am realizat că ceea ce mă măcina când am scris I Know, a fost rezolvat prin răbdare, consecvență, și multă muncă. Pentru mine, piesa Nostalgia este definită de echilibru și reprezintă un milestone pentru mine, în care am putut să fac o comparație între trecut și prezent și să mă simt mândră de toate realizările mele de până acum.”
Alessiah este una dintre cele mai promițătoare artiste din noua generație, cu potențial atât pe partea de compoziție, cât și în ceea ce privește implicarea sa în zona vizuală a melodiilor pe care le lansează. Alessiah și-a început carieră prin lansarea single-ului „Sunday“.
În primul trimestru al anului 2021, Alessiah a lansat piesa „Darling”, cu un videoclip într-un cadru pop-art, iar în vara anului 2021, Alessiah a colaboratul cu artistul nigerian, Alpha P, pentru single-ul „Why”, ce a marcat prima sa colaborare internațională. La sfârșitul lui septembrie 2021, Alessiah a lansat piesa cu beat up-tempo, „See You Follow”.  În 2020 a lansat single-urile „Hurricane“, „Waiting For“, „Love Me“ și „I Know”, iar la începutul anului 2021, artista a regătit cu un live session special pentru cele patru melodii, versiuni noi, alături de Muse Quartet.

 

 

Bogdan Ioan ne invită la meditație cu piesa „If I”

Link: https://BogdanIoan.lnk.to/If-IPR

Bogan Ioan a lansat piesa „If I”, însoțită și de un videoclip care, deși la prima vedere pare simplu, este o metaforă care adresează mesajul piesei.
Versurile piesei au fost scrise de Iuliana Pușchilă, care a lucrat și la compoziția linei melodice împreună cu Marius Rozsdas, cunoscut sub numele de Magic Juice. Cel din urmă a realizat atât producția, cât și mixul și masterul piesei.
Videoclipul, regizat de Dorck, îl regăsește pe Bogdan Ioan în rolul principal. O tematică cromatică poate fi observată, mai precis contrastul dintre alb si negru, reliefat de fundalul alb și hainele negre pe care Bogdan le poartă, dar și de cele două scaune, atunci când artistul apare în dublă ipostază. Aceste culori simbolizează dualiatate, antiteza dinte lumină și întuneric, dintre bine și rău. Mai mult, proiecțiile astrale evidențiază multitudinea de gânduri la care zboară mintea noastră, în timp ce trebuie să rămânem ancorați în realitate și să păstrăm aparențele.

Bogdan Ioan a declarat:
If I  este o piesă cu un mesaj foarte profund. Este despre acele momente când simțim că ne tot lovim de obstacole și nimic nu se întâmplă așa cum am vrea, fie că este vorba despre o relație de dragoste, sau despre relația noastră cu viața de zi cu zi. Apare acea întrebare: Dacă de mâine nu voi mai fi, oare am făcut bine până acum? Oare puteam face mai mult? Fiecare dintre noi cred că a trecut sau va trece măcar o dată prin această situație. Important este să nu cedăm și să ajungem la destinație”.

Bogdan Ioan este un cântăreț român pop, fiind câștigătorul ediției din 2018 a concursului Vocea României.
Bogdan a ajuns viral cu prima sa apariție în concurs. Cover-ul său al piesei „Earth Song” de la Michael Jackson a acumulat peste 46 de milioane de vizualizări pe YouTube până în prezent. Actul muzical incredibil a intrat în topul global The Voice Top 10 acts.
În 2021, Bogdan Ioan a lansat primul track în engleză, „Friday Mood”, un cântec fermecător, care îți transmite o stare de bine si cu un vibe retro de anii 80 unic.

 

DaBaby a lansat piesa “BOOK IT”

Link: https://umusic.lnk.to/BookItPR

DaBaby a lansat piesa “BOOK IT”. Artistul spera ca 2022 sa fie un an mai bun pentru cariera sa. Dupa multitudinea de controverse atasate numelui sau in a doua jumatate a anului 2021, el a continuat sa lanseze muzica noua intr-un ritm rapid. C
In ultimele zile, DaBaby a lansat cateva piese noi care l-au aratat experimentand in afara taramului sau obisnuit, din punct de vedere al productiei. Cu toate acestea, se pare ca el a revenit la elementele de baza cu lansarea „Book IT”.
Dupa lansarea mai multor mixtape-uri in perioada 2014-2018, DaBaby a intrat pe scena mainstream odata cu albumul “Baby on Baby” din 2019. Proiectul a debutat pe locul 7 in Billboard Hot 200, urmatorul debutand pe primul loc in top-ul American. “Kirk” contine hit-ul “Suge”, care a ajuns in top 10 Billboard Hot 100, dar si “Intro” si “Bop”, piese certificate cu discul de platina in Statele Unite ale Americii. Al treilea album studio, “Blame it on Baby”, a debutat tot pe primul loc in Billboard Hot 200 si contine megahit-ul “Rockstar” featuring Roddy Ricch, care a stat pe primul loc in Billboard Hot 100 pentru 7 saptamani.

 

Chelsea Cutler a lansat piesa “the lifeboat’s empty!”

Link: https://www.youtube.com/watch?v=hGB9XiqaVww

Chelsea Cutler a lansat piesa “the lifeboat’s empty!”. Noua melodie va fi disponibila pe varianta deluxe a albumului “When I Close My Eyes”.
“Sunt fericita sa continui era When I Close My Eyes cu aceasa noua piesa. M-am distrat in timp ce am produs-o si cred ca va fi foarte bine primita in timpul turneului”, a declarat Chelsea despre melodie.

Artista s-a simtit frustrata de starea industriei muzicale, postand pe Instragram o nota despre provocariile industriei, a Social Media si cum acestea afecteaza partea artistica, dar si sanatatate mintala a acesteia. Niall Horan, Maren Morris, Martin Garrix, Zedd, Ryan Tedder, Lauv, James Bay, Julia Michaels, Maggie Rogers, Becky G,Madison Beer, Tate McRae au sustinut mesajul lui Chelsea.
Chelsea Cutler va porni in turneu in primavara acestui an, cantand la Coachella si The Governors Ball, dar si in alte 25 de locatii din Statele Unite ale Americii.
“When I Close My Eyes” a fost scris, produs si inregistrat de Chelsea Cutler. Proiectul a fost laudat de NPR’s Weekend Edition, Variety, MTVNews, Entertainment Tonight, COMPLEX, UPROXX, Consequence, HYPEBAE, Ones To Watch. In plus, artista a interpretat piesa “Devin On My Shoulder” la The Late Show with Stephen Colbert.
Chelsea Cutler a acumulat peste 750 milioane de stream-uri in cariera sa si a concertat la festivaluri faimoase precum Governors Ball, Bonnaroo si Lollapalooza, dar si la emisiunile The Late Show with Stephen Colbert, The Late Late Show with James Corden, Late Night with Seth Meyers si Today.

 

Amber Mark a lansat albumul de debut “Three Dimensions Deep”

Link: https://ambermark.lnk.to/ThreeDimensionsDeep

Amber Mark a lansat albumul de debut “Three Dimensions Deep”. Noul proiect a fost laudat de publicatii importante precum The Guardian, The Line Of Best Fit 8/10, Loud & Quiet, DIY Magazine si NME.
Materialul discografic este lansat dupa patru ani de la lansarea celui de al-doilea EP “Conexao”. “Three Dimensions Deep” contine 17 piese si poate fi impartit in 3: WITHOUT, WITHHELD si WITHIN.
In prima parte Amber canta despre propriile insecuritati si anxietatea colectiva, incercand sa afle raspunsuri pentru trauma si suferinta. Gasind pacea si o forma de spiritualitate prin studierea teoriilor universului, Amber a gasit o noua perspectiva asupra vietii. Proiectul este unul profund, dar si o scrisoare de dragoste pentru propria persoana. Albumul cuprinde mai multe de genuri muzicale precum, funk, R&B, soul si hip-hop. Acesta va fi urmat urmat de turnee in SUA, Regatul Unit si Europa.
„Three Dimensions Deep este o calatorie muzicala a intrebarilor pe care incepi sa ti le pui atunci cand vei cauta raspunsuri in univers”, spune Amber despre noul proiect.
New York City, orasul natal al artistei, a fost afectat grav de pandemie in 2020. Astfel, Amber a inceput sa inregistreze mai multe cover-uri, inregistrand compilatia “Covered-19”. Colaborariile cu Empress Of si DJ Paul Woolford au tras atentia multor iubitori de muzica. Amber a acumlat pana acum peste 430 milioane de stream-uri dar si un grup de fani loiali.

 

Tove Lo a lansat melodia „How Long”

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=6cFtWUz77F0

„How Long”, noul single semnat Tove Lo, se regaseste pe coloana sonora a serialului Euphoria, disponibil acum pe HBO.

Coloana sonora a serialului se va lansa pe 25 februarie, prin Interscope Records.
Toate cele opt episoade ale sezonului 2 sunt scrise și regizate de Sam Levinson. Serialul HBO a revenit triumfal cu primul episod al celui de-al doilea sezon, duminică, 9 ianuarie. După ce primul sezon a avut premiera în vara lui 2019, drama a devenit rapid cunoscută pentru selecția sa superbă de muzică, precum și pentru partitura sa originală compusa de artistul și producătorul Labrinth. Acum, fiecare melodie de pe viitoarea coloană sonoră a acestui sezon va amplifica povestea profund emoționantă a serialului.

Creat, scris și regizat de Sam Levinson, serialul o are în rol principal pe câștigătoarea premiului Emmy, Zendaya, ce se afla în mijlocul vieților din orașul East Highland. Rue, în vârstă de 17 ani, trebuie să găsească speranța, în timp ce echilibrează presiunile dragostei, pierderii și dependenței. Distribuția ii include pe Zendaya, Hunter Schafer, Nika King, Angus Cloud, Jacob Elordi, Algee Smith, Sydney Sweeney, Alexa Demie, Barbie Ferreira, Maude Apatow, Javon Walton, Dominic Fike, Storm Reid și Austin Abrams.

Tove Lo, nominalizată la premiile GRAMMY, a primit numeroase discuri de platină, și și-a făcut debutul în muzica pop în 2014, cu albumul Queen of the Clouds”, care a atins statutul de platină și a obținut succesul global prin hit-urile „Habits (Stay) High)”, „Talking Body” și „Moments”. În 2016, ea a lansat materialul „Lady Wood”, cel de-al doilea album de studio, care a ajuns în top 20 Billboard 200 cu single-ul „Cool Girl” care a înregistrat peste un miliard de streamuri până în prezent. Continuarea, „Blue Lips (Lady Wood Phase II)”, a fost introdusa de revista Rolling Stone in topul celor „20 cele mai bune albume pop din 2017”.
În plus, single-ul „Bitches” [feat. Charli XCX, Icona Pop, Elliphant și ALMA] a reprezentat un moment decisiv de „women empowerment”, directie pe care Tove Lo a cimentat-o inca de la debut. De-a lungul carierei sale, Tove Lo a sustinut mai multe turnee solo, dar a si cantat in deschiderea unor artisti precum Coldplay și Katy Perry. Simultan, Tove Lo a dominat peisajul pop international compunand piesa „Love Me Like You Do” pentru Fifty Shades of Grey, interpretata de Ellie Goulding. Tove Lo a mai scris si „Homemade Dynamite”, a lui Lorde, si a lucrat cu diversi compozitori pentru artisti precum Dua Lipa, Years & Years, Charli XCX, Adam Lambert, Zara Larsson, Icona Pop, Victoria Justice, Wiz Khalifa, Doja Cat, Charli XCX, Kylie Minogue, Nick Jonas, Sean Paul, Duran Duran, FINNEAS, Alesso și Diplo.

 

LAUV LANSEAZĂ SINGLE-UL „26”
Astăzi, 28 ianuarie 2022, cântărețul, compozitorul, producătorul, și instrumentistul apreciat și îndrăgit, Lauv, a revenit cu o piesă fresh, intitulată „26”, care este disponibilă acum pe toate platformele de streaming via Virgin Music Label și Artist Services. „26” marchează prima lansare a artistului din 2022 și crește anticiparea pentru cel de-al doilea album de studio, care este programat să se lanseze în decursul acestui an.

Ascultă single-ul „26” AICI

Lauv apelează la riff-uri energice de chitară și la beat-uri hipnotizante pentru a crea o linie melodică ce se mulează perfect pe versurile sale ce par o confesiune: „Can I tell you a story about a boy who broke his own heart? And he always blamed everybody else, but the truth is that he did it to himself.

Referitor la track-ul „26, Lauv a spus: „Am scris piesa 26 în legătură cu momentul în care începi să te maturizezi și încerci să găsești lumina din interiorul tău, cea de care te îndepărtezi pe măsură ce înaintezi în vârstă. Acest cântec marchează momentul în care pășesc înapoi în realitate și preiau controlul poveștii mele.”

Albumul lui Lauv ce urmează să fie lansat este definit de onestitate. De această dată, artistul ne arată o latură a sa, nemaivăzută până în prezent, focusându-se pe arta narării si redând sentimente precum nostalgie, conflict, dar și încredere de sine.

Cântărețul, compozitorul, producătorul, și instrumentistul, Lauv, este cunoscut drept un narator de excepție. Poveștile lui încântă publicul de pretutindeni, piesele lui Lauv adunând până în prezent peste 10 miliarde de stream-uri la nivel global. Lauv a debutat în 2015 cu piesa „The Other,” iar hit-ul lui „I Like Me Better” a acumulat peste 1 miliard de stream-uri pe Spotify, a intrat printre primele 10 piese din Top 40 și în Top 5 la HOT AC radio, și a fost premiată cu 4 x platină în America de Nord și cu platină în alte 12 țări. În 2020, acesta și-a lansat albumul de debut, ~how i’m feeling~ , pe care sunt incluse piese precum „I’m So Tired” feat. Troye Sivan, „There’s No Way” feat. Julia Michaels, și „Fuck, I’m Lonely” feat. Anne-Marie.

 

Lola Young a lansat single-ul “So Sorry”

Link: https://www.youtube.com/watch?v=oaCHc58lsx0

Lola Young a lansat single-ul “So Sorry”.
„Piesa vorbeste despre trasaturile mele toxice intr-o relatie. Am devenit super vulnerabila si onesta pe aceasta melodie si inca nu scrisesem despre cat de deficila pot fi atunci cand sunt cu cineva. Simt ca o multime de alte persoane vor fi in masura sa se raporteze la sentimentul de a spune imi pare rau mult prea mult”, a declarat Lola despre piesa.
Ultimele luni au fost de vis pentru artista. Aceasta a fost nominalizata pentru “Rising Star” la BRITs, a cantat la John Lewis Christmas Advert, Top of the Pops New Years Eve Special, The Late Late Show with James Corden si Later… With Jools Holland.
Artista in varsta de 21 de ani este unul dintre cele mai mari talente din Marea Britanie. Piesele “FAKE” the “Bad Tattoo”, “Ruin My Make Up” sau “Woman” au fost apreciate de British Vogue, British GQ, ELLE, Evening Standard, Notion, Dork, The Sun, Wonderland si CLASH Magazine. Totodata, Lola este prezenta in lista celor de la VEVO, “Artists To Watch 2022”, dar si in cea de la Amazon “Breakthrough”.

 

Celestal face echipa cu Cecilia Krull pentru piesa “Out In Style”

Link: https://www.youtube.com/watch?v=srOmgqoqwNA

Celestal face echipa cu Cecilia Krull pentru single-ul “Out In Style”. Piesa combina refrenul melancolic al lui Celestal cu vocea magica a Ceciliei. O combinatie perfecta de pop si soul care ne duce cu gandul la un viitor mai bun. Piesa a fost mixată de Stan Neff (Polo & Pan, Christine & The Queens).

Cecilia si-a inceput cariera ca actrita Disney. Parintii artistei sunt cantareti de jazz, aceasta cantand la mai multe festivaluri in timpul copilariei. Succesul a venit in 2017, odata cu piesa “Money Heist” (La Casa de Papel), care a cucerit top-urile din intreaga lume. In ultimul sezon al serialului La Casa de Papel, Cecilia a interpretat impreuna cu Frankie Vallie piesa “Can’t Take My Eyes Off You”.

Melodia “My Life Is Going On” a acumulat peste 500 milioane de stream-uri, fiind pe primul loc in mai multe tari precum Italia, Franta, Argentina, Brazilia sau Turcia. Piesa a fost certificata cu discul de platina in Franta si Italia.
Celestal este un muzician, DJ si producator francez, care a inceput sa studieze muzica clasica si jazz la varsta de 5 ani. Acesta a colaborat cu The Black Eyed Peas, Kylie Minogue, Shakira, Enrique Iglesias, Britney Spears si multi alti artisti importanti. In 2017, acesta a decis sa isi inceapa propria cariera, iar hit-ul “Old School Romance” a intrat in Top 100 Global Shazam si a ajuns pe primul loc la un radio din Italia. Piesa a acumulat peste 10 milioane de stream-uri.

 

 THE BEATLES: GET BACK-THE ROOFTOP PERFORMANCE” DEBUTEAZĂ PE PLATFORMELE DE STREAMING 

 

https://TheBeatles.lnk.to/Get-Back-Rooftop-Performance

Pe 30 ianuarie 1969, The Beatles a concertat pentru ultima dată împreună pe acoperișul sediului lor Apple Corps din Londra. Duminca aceasta, cea de-a 53-a aniversare a acestui concert memorabil va fi sărbătorită cu mai multe lansări speciale, evenimente și anunțuri, avându-i pe membrii trupei The Beatles în prim plan.

Pentru prima dată, versiunea audio completă a interpretării de pe acoperiș a fost adaptată pentru stereo și Dolby Atmos de către Giles Martin și Sam Okell. Apple Corps Ltd., Capitol și UMe au lansat The Beatles: Get Back-The Rooftop Performance pe toate platformele de streaming vineri, 28 ianuarie 2022.

Ascultă The Beatles: Get Back-The Rooftop Performance AICI.
Vizionează un fragment din The Beatles: Get Back-The Rooftop Performance AICI.

Fanii de pe tot mapamondul au avut ocazia să exploreze în amănunt lumea trupei The Beatles, în toamna anului 2021, prin lansarea albumului Let It Be Special Edition (Apple Corps Ltd./Capitol/UMe), a seriei documentare, regizată de Peter Jackson, “The Beatles: Get Back” docuseries (Disney/Apple Corps Ltd./WingNut), și prin cartea intitulată The Beatles: Get Back (Apple Corps Ltd./Callaway).

Rock & Roll Hall of Fame a anunțat o expoziție revoluționară, intitulată Beatles: Get Back to Let It Be, care va fi disponibilă de pe 18 martie 2022 până pe 23 martie 2023. Mai mult, Norah Jonas a lansat două cover-uri ale pieselor celebre „ I’ve Got A Feeling” și „Let It Be”, care au fost filmate împreună cu band-ul artistei pe acoperișul clădirii Empire State Building din New York. Videoclipurile pot fi urmărite pe canalul de YouTube al Norei Jones.

THE BEATLES: GET BACK-THE ROOFTOP PERFORMANCE
Audio: Stereo / Dolby Atmos [TRT: 40:00]
“Get Back” (Take 1)
“Get Back” (Take 2)
“Don’t Let Me Down” (Take 1)
“I’ve Got A Feeling” (Take 1)
“One After 909”
“Dig A Pony”
Jam/excerpt of “God Save The Queen” (tape change interlude)
“I’ve Got A Feeling” (Take 2)
“Don’t Let Me Down” (Take 2)
“Get Back” (Take 3)

 

Ella Mai a lansat single-ul “DFMU”

Link: https://www.youtube.com/watch?v=fHOfr-cHNCI

Ella Mai a lansat single-ul “DFMU”. Piesa este produsa de Mustard si Prince Charlez. Ella vorbeste despre cum se simte sa te indragostesti si despre bataliile interne care insotesc aceasta calatorie, fiind o melodie specifica stilului artistei.
Videoclipul single-ului este regizat de Loris Russier si este inspirat de perioada aniilor ’90 din muzica R&B. Artista apare cu iubitul ei intr-o masina. Acestia se ineaca incet, evidentiind cum o relatie toxica te poate trage in jos.
In 2018, Ella Mai a lansat “Boo’d Up”, acesta fiind single-ul de debut. Piesa a stabilit un nou record pentru o artista in top-ul R&B/Hip-Hop Billboard Airplay chart, stationand 7 saptamani pe primul. Totodata, melodia este certificata cu 7 discuri de platina in SUA, iar albumul “Ella Mai” este certificate cu 2 discuri de platina. Ella a castigat premiul GRAMMY pentru Best R&B Song, 3 premii Billboard Music Awards, 3 premii iHeartRadio, 3 premii Soul Train Awards si un premiu la BET.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.