„Ella” este primul single semnat de Karla. Piesa este însoțită de un videoclip seducător, energic și captivant. Artista se pierde într-o cascadă de culori, dată de tematica unei ședințe foto. Povetea cântecului este despre o dragoste pentru un iubit misterios.

Versurile și muzica au fost compuse de către Sebastian Tudor, Andrei Ursu, Emanuela Alexa și Costel Dominteanu, iar producția a fost făcută de Costel Dominteanu.


“Pentru mine piesa << Ella>>  este începutul carierei . Îmi pot aduce aminte cu drag de primele dăți când am pășit emoționată în studiourile Global Records auzind piesa în boxe, gândindu-mă că va fi prezentată lumii prin mine. Este un vis devenit realitate! Este cea mai mare realizare a mea de până acum, și abia aștept restul!” a spus Karla despre primul ei single.

Karla este una din cele mai noi artiste semnate de către Global Records. Este o cântăreață și o compozitoare care și-a descoperit talentele de la o vârstă foarte fragedă. A crescut in Cluj-Napoca și a făcut parte dintr-un grup de canto cu care a străbătut toate scenele locale din Cluj. Este artistă de când se știe, schimbând scenele de dans și teatru pe scena muzicală. Pasiunea pentru cântat a fost mereu preocuparea principală, și mulțumită familiei ei care a susținut-o pe întreg acest parcurs, a înregistrat prima piesă în același loc unde au cântat și idolii ei din copilărie. Până acum, a avut o colaborare de succes cu Gino Manzotti și Maxx numită „Every Breath”, iar acum se pregătește de alte proiecte noi și fascinante. Anul acesta lansează primul ei single și lucrează la foarte multe idei în paralel. Iubește să își exprime sentimentele și gândurile prin muzică, și crede în împărtășirea poveștilor de viață așa cum sunt ele, imperfecte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.