Stromae a lansat noul single “L’enfer”

Stream / Download: 
https://umusic.lnk.to/LenferPR

Stromae a lansat noul single “L’enfer”. Dupa ce a facut marea revenire in lumea muzicii in octombrie 2021 prin titlul „Santé”, cantaretul belgian revine in fața scenei muzicale cu „L’enfer”, al doilea single de pe viitorul sau album „Multitude” anuntat pentru martie 2022.

Pentru a promova aceasta nouă apariție, Stromae a fost invitat de Annei-Claire Coudray pe platourile de filmare ale revistei TF1 Journal de 20 heures din 9 ianuarie 2022 pentru a interpreta titlul exclusiv.

Artistul evoca in aceasta piesa disconfortul pe care l-a simtit foarte mult in timpul pauzei sale artistice – care a durat opt ani – si pe care continua sa-l simta, afirmand singuratatea, precum si gandurile sinucigase, care uneori l-au facut sa traiasca „un iad” asa cum subliniaza in refren.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Scorpions a lansat piesa “Rock Believer”

Stream/Download:
https://umusic.lnk.to/RockBelieverPR

Scorpions a lansat piesa “Rock Believer”, cel mai recent single de pe noul album “Rock Believer (Deluxe)”, care va fi disponibil incepand cu 25 februarie 2022. Melodia este un angajament fundamental pentru muzica rock, compusa in stilul inregistrarilor lor remarcabile din anii ’80.

“De-a lungul anilor, am auzit foarte multi oameni spunand ca rock-ul a murit, dar exista milioane de fani, in toata lumea, ai genului muzical. Fanii nostri sunt cei mai loiali din lume si sper ca ne vom intalni”, a declarat Klaus Meine solistul trupei despre noua piesa. “Noua piesa reactiveaza ADN-ul original SCORPIONS. Am incercat sa transpunem acel sentiment live in studio”, a mai adaugat Klaus.

Din cauza pandemiei, trupa a trebuit sa anuleze toate sesiunile de studio din America, intorcandu-se in Europa. Cei 5 artisti s-au reintalnit dupa ridicarea restrictiilor, iar acest moment i-a facut sa se simta ca in anii ’80. Acestia discutasera inca din 2018 despre un nou album al formatiei.

Coperta piesei este realizata de Klaus Voormann, care a castigat in 1966 Grammy-ul pentru “Best Record Cover 1966″. Totodata, acesta a creat si coperta albumului “Revolver” de la Beatles.

In martie si aprilie 2022, trupa va concerta in Las Vegas la Planet Hollywood Resorts & Casino, urmand sa porneasca in turneu in Europa si Statele Unite ale Americii.

 

Stream/Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Years & Years a lansat piesa “Sooner or Later”
Stream/Download:

https://umusic.lnk.to/SoonerOrLaterPR

Years & Years a lansat piesa “Sooner or Later”, ultimul single inaintea noului album – “Night Call”. Proiectul va fi disponibil incepand cu 21 ianuarie 2022 si va contine piesele “Starstruck” si “Sweet Talker” impreuna cu Galantis.

“Sooner or Later” canalizeaza furia resimtita fata de barbatii care iti dau lumea peste cap. Piesa vorbeste despre lamentarea in fata iubirii din trecut, care te tine blocat.

Anul 2022 pare a fi unul plin pentru Olly Alexander. Acesta a prezentat The Big New Years & Years Eve Party pentru BBC1 si a fost prezent in ziua de Craciun la The Great British Bake Off.

Olly Alexander, solistul trupei, a devenit unul dintre cei mai importanti artisti din intreaga lume. Acesta a primit 5 nominalizari la Brit Awards si a acumulat peste 4,4 miliare de stream-uri la nivel global.

In luna mai, Years & Years va incepe un turneu in Marea Britanie, concertand in 8 orase importante.

 

Stream/Download

 

 

 

Link YouTube

 

Sofia Carson a lansat single-ul “LOUD”

Stream/Download:
https://umusic.lnk.to/SFLOUDPR

Sofia Carson a lansat single-ul “LOUD”. Piesa urmareste calatoria unei voci candva reduse la tacere, care se elibereaza. Carson a lucrat cu compozitorii Alida Garpestad Peck si Paris Carney. Piesa “LOUD” trimite ascultatorul intr-o lume pop si R&B, in timp ce vocea puternica a artistei captiveaza prin profunzime.

“Din adancul inimii mele, acest cantec este dedicat pentru voi. Femeile din lume si toate vocile puternice ale schimbarii. Pentru ca am fost cu totii: Facuti sa fim puternici.”, a spus Sofia Carson despre noul single.

Prin metafora unui fluture care iese din coconul ei, videoclipul, regizat de Uri, spune povestea unei voci reduse la tacere, raspandindu-si aripile, luand zborul si ajungand sa fie liber. Mai puternic ca niciodata.

Sofia Carson este o forta a naturii, aceasta reusind sa se impuna in muzica, film, televiziune si filantropie. Artista a acumulat peste 1 miliard de stream-uri, peste 2 miliarde vizualizari la videoclipurile sale, debutand pe primul loc in Billboard Hot 200. Sofia are 2 albume certificate cu discul de aur si 4 single-uri certificate cu discul de aur. Totodata, aceasta a jucat in Feel The Beat, Michael Bay’s Songbird, Pretty Little Liars: The Perfectionists si Descendant’s. In viitor, artista va juca in Purple Hearts de la Netflix, realizand si coloana sonora. In calitate de filantrop, ea se remarca ca cel mai nou ambasador al UNICEF din SUA, primul ambasador global al Fundatiei Latin GRAMMY®️ Cultural si membru al primului Consiliu ambasadorilor pentru Fundația Music Forward. Sofia este Global Brand Ambassador REVLON si a lansat propria colectie de machiaj.

 

Stream/Download

 

 

 

Link YouTube

 

Alvaro Soler face echipa cu David Bisbal pentru piesa “A CONTRACORRIENTE”

Stream/Download:
https://umusic.lnk.to/AContracorrientePR

Alvaro Soler face echipa cu David Bisbal pentru piesa “A CONTRACORRIENTE”. Titlul melodiei inseamna impotriva curentului si este special pentru toti cei care au avut de suferit in ultima perioada.

De cand a lansat primul sau hit in 2015, Alvaro Soler si-a folosit succesul pentru a sarbatori dragostea sa pentru diferite culturi si oameni si pentru a comunica o dragoste pentru viata. “Viata este scurta, trebuie sa te distrezi si sa inveti ceva nou in fiecare zi”, a declarat despre principiul sau de viata. Acesta a trait in mai multe tari, invatand 6 limbi straine. “In timpul pandemiei, mi-am dat seama ca si cele mai simple momente pot fi magice si ca avem nevoie de muzica pentru a fi impreuna si a ne incarca bateriile”, a mai declarat artistul.

“Mereu am dorit sa colaborez cu David, doar ca programul nostru nu a permis asta. Eram intr-un studio din Madrid, cand i-am aratat piesa lui Bisbal. Totul a fost foarte natural.”, a spus Alvaro despre colaborare.

Alvaro Soler a revenit in 2021 cu albumul “Magia”, care a reusit sa ii aduca 4 discuri de aur in 4 tari diferite. Totodata, acesta a acumulat peste 1,2 miliarde vizualizari, a primit rol de jurat in “THE VOICE KIDS” si poate fi ascultat si in noul film Encanto.

 

Stream/Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Bastille a lansat noul single “Shut Off The Lights”

Stream/Download:
https://umusic.lnk.to/ShutOffTheLightsPR

Bastille a lansat noul single – “Shut Off The Lights”. Indiferent de oportunitatile nelimitate de evadare prin tehnologia moderna, nu exista nimic asemanator cu conexiunea reala, umana. Pe noul single, “Shut Off The Lights”, Bastille se scoate din metaverse pentru a redescoperi bucuriile vietii reale, fiind inconjurat de cei dragi.

“Shut Off The Lights” este despre trecerea peste anxietatea fata de viitor. Este vorba despre intimitate si conexiune fizica, respingerea grijilor noastre cu privire la viata si viitor pentru un minut si deconectarea de la toate pentru a fi cu adevarat prezenti. Este un moment distractiv, real, uman in mijlocul acestui album mare”, a declarat Dan despre noua piesa.

Presarat cu referiri la filme si literatura sf, jocuri video si VR, noul album al lui Bastille, „Give Me The Future”, exploreaza o tara-minune, lipsita de restrictii – fiecare melodie are un alt peisaj de vis, un loc in care poti calatori in trecut si in viitor pentru a fi oricine, pentru a face orice si pentru a imbratisa un nou val de tehnologie, care ne permite sa ne pierdem in imaginatia noastra.

Pentru a sarbatori lansarea “Give Me The Future” pe 4 februarie, Bastille va efectua o serie de spectacole restranse in Marea Britanie. Apoi, in aprilie, trupa va reveni pe arene pentru prima mansa a turneului Give Me The Future.

 

Stream/Download

 

 

 

Link YouTube

 

JP Cooper face echipa cu Ray BLK pentru noul single – “Need You Tonight”

 Stream/Download:
https://umusic.lnk.to/NeedYouTonightPR

JP Cooper face echipa cu Ray BLK pentru noul single “Need You Tonight”. Noua piesa va fi disponibila pe albumul “SHE”, care va fi lansat pe 18 februarie 2022. Noul proiect va contine si single-urile “We Cry”, “Holy Water” si “Call My Name”. „Need You Tonight” este o colaborare perfecta intre doi compozitori incredibil de talentati.

“Piesa este despre o iubire tanara dintr-un oras mic. Aceasta imi ofera foarte multe amintiri si este una dintre melodiile mele preferate de pe noul album. Dupa ce am inregistrat piesa, am dorit ca fanii sa auda si cealalta parte a povestii, asa ca am ajuns la Ray BLK.”, a declarat JP Cooper despre “Need You Tonight”.

“JP m-a cautat pentru a scrie o strofa pentru aceasta melodie. Odata ce am auzit-o, m-am simtit foarte emotionata. Mi-am dorit foarte mult sa scriu cel mai bun lucru posibil, astfel m-am inspirat din propria mea suferinta si sunt foarte mandra de ceea ce am creat.”, a spus Ray BLK despre noua colaborare.

JP Cooper este un cantaret si compozitor britanic. Cea mai populara melodie a lui este “Perfect Strangers” impreuna cu Jonas Blue, fiind certificata cu discul de platina in Marea Britanie. A inceput cu 3 EP-uri pe cont propriu, iar dupa ce a semnat cu Island Records a lansat inca doua EP-uri “Keep the Quiet Out” si “When the Darkness Comes”. “Raised Under Grey Skies”, primul album, a aparut in septembrie 2016 si a continut piesa de top 10 in UK “September Song”. Acesta acumulat peste 4 miliarde de stream-uri.

Cunoscuta pentru versurile ei interzise si directe, Ray BLK este una dintre cele mai puternice, provocatoare si importante voci din muzica. Supranumita „raspunsul Regatului Unit pentru Lauryn Hill”. Ray a devenit prima artista nesemnata care a caștigat BBC Sound Poll in 2017. Ray a fost intotdeauna vocea pasionata de egalitate cu teme precum dragostea, lupta, perseverenta, increderea, rasa si emanciparea femeilor in muzica. “Access Denied”, albumul de debut”, a fost lansat in octombrie 2021 si a fost laudat de NME, The Guardian, The Times, The Independent, DYI, The Observer, The Evening Standard si METRO.

 

Stream/Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

J.I.D lanseaza, impreuna cu 21 Savage si Baby Tate, noul single “Surround Sound”

Stream/Download:
https://umusic.lnk.to/SurroundSoundPR

J.I.D lanseaza, impreuna cu 21 Savage si Baby Tate, noul single “Surround Sound”. Noua piesa este produsa de Christo si DJ Scheme. Aceasta este insotita de videoclipul oficial, care este regizat de Mac Grant si Chad Tennies.

“Surround Sound” este lansata dupa ce J.I.D a fost inclus in lineup-ul festivalului Coachella. Piesa “Enemy”, impreuna cu Imagine Dragons, este in prezent in Top 10 Billboard Global 200, iar in Billboard Hot 100 este pe locul 48. Artistul a fost ocupat in ultimul timp, colaborand cu Doja Cat pentru “Options”, cu Dua Lipa pentru “Not My Problem”, cu Khalid pentru “All I Feel Is Rain”, cu James Blake pentru “Frozen”, dar si cu multi alti artisti.

J.I.D este un artist din Atlanta de Est, care a fost nominalizat in acest an pentru premiile Grammy. Acesta a crescut ascultand funk si soul. El a debutat in 2015 cu EP-ul “DiCaprio”, in care a colaborat cu EARTHGANG, Bas si Ab-Soul. J. Cole a fost impresionat de talentul acestuia si astfel a fost semnat la Dreamville Records. “The Never Story”, primul album, a fost lansat in 2017, urmand ca in 2018 J.I.D sa lanseze “DiCaprio 2”, care a fost laudat de Rolling Stone, Billboard, NPR si alte publicatii. In 2019, artistul a aparut pe “Revenge of the Dreamers III”, care a debutat pe primul loc in Billboard Hot 200 si a fost nominalizat la mai multe premii Grammy precum, “Best Rap Album” si “Best Rap Performance.”

 

Stream/Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Alok, Luis Fonsi si Lunay fac echipa cu Lenny Tavarez si Juliette pentru piesa “Un Ratito”

Stream/Download:
https://umusic.lnk.to/UnRatitoPR

Alok, Luis Fonsi si Lunay fac echipa cu Lenny Tavarez si Juliette pentru “Un Ratito”. Noua piesa stabileste si cateva repere: este prima lansare a lui Alok din 2022 si prima data cand Juliette Freire compune un cantec.

„UN RATITO” vine deja cu multe povești, pentru ca a fost inceputa in urma cu cativa ani. Acum a ajuns in versiunea sa extrem de finala cu condimentul marilor artisti pe care ii admir foarte mult!”, spune Alok.

Melodia are o atmosfera de petrecere pe litoral si vorbeste despre flirt si seductie imbibata cu o energie dansatoare, solara si tropicala. Multumita de invitația lui Alok, Juliette povesteste cum s-a simtit cand a participat la piesa. „Cand Alok m-a invitat sa particip la piesa, cu greu am crezut! A fost o onoare de a inregistra cu unul dintre cei mai mari DJ din lume, si in plus fata de un excelent profesionist, este o persoana minunata. Cred ca e foarte important sa ma provoci, sa fac ceva diferit de ceea ce am facut, stiti? Si exact asta s-a intamplat in piesa asta! Sper ca oamenii sa se bucure de aceasta munca pe care am facut-o cu multe afectiune.”, a declarat Juliette despre colaborare.

Pe langa Alok si Juliette, in echipa de compozitori sunt Luis Fonsi, Edgar Barrera, Oscar Hernandez, OHYES, Rodrigo Rolando Mata Marrón, Julio Manuel Gonzalez, Cristian Andrez Salazar, Jenifer Osorio Moreno, José Neto Abrantes, Jefferson Jr si Umberto Tavares, Kevin Daniel Brauer de Oliveira.

 

Stream/Download

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.