Killa Fonic a lansat albumul TERRA VISTA in preajma sărbătorilor și poate fi ascultat pe toate platformele. Astăzi revine cu un nou videoclip din povestea albumului după MOSCOVA, STEAK, BLOODY ACAPULCO și MY DOG. AUDI NEGRU WHITE JEANS este următorul single din călătoria Terrei încă nedescoperite. Piesa este soundtrack pentru condusul la relanti cu băieții în mașină. Sunt sesizabile influențele old school din melodie, iar ca experiența să fie completă este recomandată ascultarea albumului integral.

Muzica a fost compusă de Killa Fonic, Alex Ghinea (911) și CST, iar versurile de către Killa Fonic. Producția piesei a fost asigurată de Alex Ghinea (911) și CST. Videoclipul a fost scris și regizat de Killa Fonic, DOP și editor a fost David Mogan, iar producția a fost asigurată de Loops Production. În videoclip apar Killa Fonic, Adrian Iacob, Andrei Radoi, 911, Alex Toader, Raluca Err, Alexandru Matei și Alex Shau.

Albumul conține 12 trackuri în care se vor observa rădăcinile adânci ale hip-hop-ului, dar însoțite de particularitățile lui Killa cu care ne surprinde de ani de zile. TERRA VISTA este un album puternic și vocal în care subiectele sensibile nu vor fi ocolite. Exstă chiar un mister în jurul acestui nume de album, dar pentru cei mai atenți, primele indicii vor ieși la iveală chiar din introul albumului. Pe material vor fi prezente colaborări cu EMAA, Rava și Xeno. Lansarea este astăzi, iar de acum îl puteți asculta pe toate platformele de streaming. Pentru acest album au produs Killa Fonic, Bogdan Gridan, Alex Ghinea (911), CST și Costel Dominteanu (Domino).

“TERRA VISTA este o lume semi utopică existentă pe aceiași planetă cu a noastră, dar care nu figurează pe nici o hartă. Este un spațiu destinat strict aventurierilor și a celor care vor să evadeze din Matrix. Deja am spus prea multe, iar voi abia acum începeți să ascultați. Drive safe and enjoy the show!” a declarat Killa Fonic despre noul material.

Killa Fonic are un stil unic în România. Este descris de onestitatea sa brutală și videoclipurile artistice. Are capabilitatea de a se transpune în multiple genuri muzicale cu o lejeritate de neegalat. Killa Fonic a făcut parte din proiectul Șatra B.E.N.Z. cu care a lansat albumele O.$.O.D. 1 si 2. Din 2019 a părăsit grupul și a început cariera exclusiv solo. Toate lansările lui au avut impact asupra zonei urbane, dar o parte din ele au depășit granițele și au fost auzite de publicul mare la TV și Radio. Printre ele putem aminti de „Bambolina” feat. Carla’s Dreams, „Miami Bici”, „Go Gettas” feat. NANE & Azteca &bbno$, „MAMBO”, „Richie Rich”, „NIMENI”, „Lucifer”, „HAOLO” feat. NANE. Pe lângă numele menționate anterior a colaborat cu ADDA, Irina Rimes, Damian Drăghici, Raluka, Smiley, DOC, Connect-R, Liviu Teodorescu, AMI și mulți alții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.