Începând de luni, 17 ianuarie, ora 19:00, Boomerang va difuza un nou serial – Ninja Express. Difuzat zilnic, serialul prezintă aventurile unor Ninja care livrează colete neobișnuite!

Despre serial

Imaginați-vă un serviciu de livrare care oferă orice, oriunde și oricând. Un serviciu de livrare care nu este restricționat de limitările de timp și spațiu. Unde să mai adaugi si faptul că este condus de trei ninja mici cu PUTERI INCREDIBILE?

Cei 3 Ninja trăiesc și lucrează împreună 24/7. Sunt o echipă, sunt uniți și se completează perfect. Întotdeauna au grijă unul de celălalt, dar – ca și frații – și ei se mai ceartă.

 

Despre personaje

Kiro este, din punct de vedere fizic, cel mai mic dintre Ninja, dar în același timp și bătrânul, liderul și creierul echipei. Superputerea lui specială este faptul că poate căuta prin spațiu și timp pentru a găsi orice ar putea comanda un client.

Aka este mușchiul echipei, are temperament și este cunoscut pentru lipsa de răbdare. Conduce camionul de livrare Ninja. Acesta poate reduce temporar dimensiunea unui articol.

Konpeki este cel sensibil și entuziast. Este mereu în căutarea unei aventuri, dar, uneori, se lasă purtat de val. Superputerea lui constă în faptul că poate călători în orice loc și în orice moment și își poate transporta întreaga echipă.

Kiro, Konpeki și Aka sunt personaje misterioase. În general, nu comunică prea mult cu celelalte personaje, nimeni nu știe cine sunt și singura modalitate prin care pot fi contactate este prin formularele de comandă pe care le lasă în jur.

Ce vor face cei trei Ninja?

Aflat cu echipajul său în pragul unei revolte, un căpitan pirat și papagalul lui comandă o comoară pentru a-i liniști pe toți, iar cei trei ninja se trezesc într-o călătorie către piramidele egiptene.

Având nevoie de un balansoar în formă de cal pentru cadoul de ziua fiicei sale, un tată cere ajutor din partea Ninja Express, dar cele trei personaje principale se întorc cu legendarul cal troian.

 

Premiera noului serial va avea loc pe 17 ianuarie, începând cu ora 19:00.

Episoadele vor fi difuzate zilnic, de la ora 19:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.