După colaborarea cu Mattyas din luna mai, Park Place revine în atenția fanilor săi cu o nouă productie muzicală marca Sprint Music. Park Place  lansează azi „Evelina”, o piesă la care a colaborat cu Andy Robert (Any1) si pentru care a filmat un videoclip pe masură.

Pentru „Evelina”, muzica a fost făcută de Ovidiu Junghiatu (Park Place), Andy Robert (Any1), textul  îi aparține lui Ovidiu Junghiatu (Park Place) iar de Mix/Master s-a ocupat Andy Robert (Any1). Videoclipul pentru “Evelina” a fost regizat de Claudiu Stan de la MVPEntertainment.

“…Dar pune-ți o folie protecție la suflet, să nu te îndrăgostești/ Că intră bine, ca virusu-n tine, de nu poți s-o oprești/ O cheamă Evelina, nu e gospodină…” , așa va ademenește Park Place cu “Evelina”!

„Evelina este un personaj fictiv, e practic o metaforă la adresa femeilor fatale care încearcă să obțină interese materiale de pe urma unor relații. Evelina poate fi oricine, nu am o astfel de femeie în viața mea, slavă Domnului. Am lucrat la piesă cu Andy Robert Any1 și am făcut treabă bună. Filmările au durat câteva ore însă totul a mers strună, ceas”, ne-a spus muzicianul care are și alte proiecte muzicale despre care veți afla la momentul potrivit.

Cine este Park Place?

Solistul Park Place, Ovidiu Junghiatu, și-a început activitatea artistică la îndemnul compozitorului Dinu Giurgiu, fiind îndrumat să urmeze Liceul de Muzică Dinu Lipatti, iar la vârsta de 7 ani a fost admis primul în promoția sa. De-a lungul timpului a avut numeroase spectacole și filmări, iar pe când avea numai 10 ani a reprezentat România la Festivalul Bucuriile Europei de la Belgrad. Cu această ocazie a fost invitat la televiziunea națională pentru a interpreta la vioara piesa „Ciocârlia”, lucru ce i-a adus titulatura de cel mai tânăr interpret al acestei piese. La 15 ani a intrat în ansamblul folcloric „Rapsodia Română” ca violonist principal unde a activat până la 18 ani, iar în paralel a concertat pe scena Ateneului Român, Palatului Parlamentului, Cotroceni și a Sălii Radio. Ovidiu Junghiatu a colaborat ca și violonist cu artiști de toate genurile de la maneliști de top la folcloriști și ocazional cu soliști sau trupe ca Zdob și Zdub, Paula Seling, Elena Gheorghe, Delia, Whats’s Up. La 21 de ani a fost cooptat în trupa Esspresso, viitoarea Park Place, unde a interpretat piese din repertoriul internațional, piese cu grad mare de dificultate, de la jazz blues, rock funk, pop la etno funk, iar la jumătatea anului 2009 a colaborat cu Dj Delyno alături de care a lansat piesă „I Have The World” care în prezent se bucură de un real succes. După mai multe piese anul acesta a lansat o melodie cu Mattyas și acum a venit rândul  pentru”Evelina”.

Link Park Place – “Evelina”: https://www.youtube.com/watch?v=Wqfp-XEAVOc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.