De un an și jumătate Luis Gabriel s-a strecurat în topurile muzicale și a reușit, alături de Haziram să încălzească inimile tuturor. Piesa lui de rezistență este “Toate dimantele” care a făcut furori peste tot și are la ora actuală 101.478.943 de vizionări pe youtube.

Luis Gabriel a lansat o nouă piesă de dragoste, „Buzele”, în care își cântă propria poveste de dragoste. Iar succesul a venit la pachet cu iubirea pentru cei doi îndrăgostiți. Luis Gabriel este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de muzică de petrecere, căci piesele sale cuceresc pe loc pe toți cei care le ascultă. Artistul a lansat împreună cu iubita lui „Buzele”, o piesă la care a colaborat cu echipa de la Balkanika Records. „Am înregistrat această piesă care este de dragoste și putem spune că noi cântăm pe note povestea noastră de dragoste. Ni se mai spune că suntem Laura Vass și Copilul de Aur, varianta modernă, iar ea avea o piesă „buzele tale, două petale”. De acolo ne-a venit și nouă ideea, ne-am inspirat, dar noi am schimbat textul cu „armele tale””, ne-au povestit cei doi îndrăgostiți, care au filmat și un videoclip de atmosferă la această piesă.

„Piesa a fost lucrată în studiourile de la Balkanika Records. Filmările pentru videoclip au durat câteva ore și ne-am simțit foarte bine. Avem un stil diferit, părem străini, ne-am dorit să avem un alt look, la fel ca și cel vestimentar, ne-am dorit să fie altfel. De aceea părem din alte zone. Doar Haziram se trage din familie de nemți, tatăl ei este jumătate neamț. Haziram vine din Turcia și când a fost acolo i-a făcut cineva o fotografie în trecere și i-a spus că seamănă cu luna iunie, că aduce soare și luminează. Iar Haziram înseamnă luna iunie în limba turcă”, ne-au spus cei doi artiști care se iubesc foarte mult.

https://www.youtube.com/watch?v=Vr2uslfoRxM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.