În ediția din această seară a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzată de la 22:30, la Kanal D, tensiunea în platou ia amploare, concurentele trec la atac, protagoniste în acest sens vor fi Mădălina Pamfile și Nicoleta Dragne.

Nicoleta Dragne o acuză pe contracandidata sa că încearcă să își contureze o oarecare imagine, în urma lucrurilor pe care aceasta le afirmă în emisiune; discuții aprinse au loc în culise, confruntarea verbală între cele două concurente continuă în platoul emisiunii, tensiunea fiind la cote alarmante, în timp ce curg reproșurile.

“Le minte de foarte multe ori, eu cred că ea este atât de focusată pe a câștiga această competiție… Asta încearcă să facă, să meargă într-acolo, chiar dacă minte. Orice, numai să se ajungă acolo. Asta este părerea mea…”, spune Nicoleta.

În timp ce se tratează subiecte sensibile pentru Mădălina Pamfile, aceasta se apară și neagă total acuzațiile care i se aduc.

Este părerea ei, nu încerc să fiu femeia perfectă. Departe de mine acest gând. Se și vede din comportamentul meu … am zâmbit și am mers mai departe…”, spune Mădălina.

Vorbele Nicoletei lovesc cu putere, iar Mădălina cedează și părăsește platoul emisiunii.

“Nu este normal să acuzi un om pentru ceva ce nu a făcut, pentru a te victimiza… Nu este normal să faci așa ceva, mai ales când nu este adevărat. A, nu poți să duci discuția? Păi, apară-te dacă ai dreptate!”, strigă Nicoleta, în timp ce Mădălina părăsește platoul emisiunii.

Care sunt motivele halucinante care o fac pe Mădălina Pamfile să cedeze în fața rivalei sale și să părăsească platoul emisiunii, dar și cum se va soluționa această situație veți putea afla urmărind ediția din această seară a emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzată la 22:30, la Kanal D!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here