ALE lansează „Răul care-mi face bine”, o piesă compusă alături de Baladda Records, ce descrie prin versuri stările apăsătoare ce apar atunci când un cuplu este blocat într-o relație toxică. Dacă până acum ALE și-a obișnuit publicul cu piese fun, pline de optimism, de această dată artista alege să surprindă cu o poveste inspirată din viața ei și speră că va ajunge la cât mai multe inimi.

<iframe width=”853″ height=”480″ src=”https://www.youtube.com/embed/SSN4he9Twqg” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

„Această piesă descrie perfect starea relațiilor toxice. Stări prin care mulți dintre noi am trecut măcar o dată, iubire – război, dragoste și ură, iertare – răzbunare. Se întâmplă să ne complacem în relații de orice natură – între iubiți, între colegi, poate chiar în familie – situații care nu duc de cele mai multe ori la un final fericit.
Let it be… timpul le rezolvă pe toate. Am trăit o asemenea poveste și pot spune că cea mai bună decizie pe care aș fi putut să o iau a fost să plec, chiar dacă a durut și am suferit. Am iubit până la capăt și am pus punct unei relații care scotea din mine ce era mai rău și m-am speriat. Viața merge înainte și cred cu tărie că dacă nu te îndepărtezi de ceea ce ești tu în esență, vei găsi persoana potrivită. Cum mi s-a întâmplat și mie. Am învățat să spun NU. Am învățat să mă las iubită și respectată”, povestește ALE.

Semifinalistă la Vocea României din ediția anului 2015, ALE a făcut primii pași spre o carieră muzicală când avea 16 ani. De-a lungul timpului a lansat piese precum „Kiss Me” (feat. Geo da Silva, DJ Gabro și Mr Sax), „Uită” , „Inside Story” (alături de Sean Norvis) și „Spune tu”, un single despre dragoste și libertate. În prezent, scrie și compune și are propriul band alături de care cântă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.