Sting lansează albumul „The Bridge”

Stream: https://umusic.lnk.to/TheBridgePR

Sting a lansat albumul „The Bridge”, care conține piese precum „Rushing Water” și “If It’s Love”. Cel de-al 15-lea album de studio al lui Sting prezintă talentul său prolific și divers în compoziție.

Pentru a explora albumul, fanii sunt invitați pe website-ul interactiv: http://thebridge.sting.com

Sting a interpretat live „Rushing Water” în cadrul The Late Show with Stephen Colbert, urmat de o interpretare specială în seria de concerte de toamnă a emisiunii Good Morning America.

Reprezentând diverse etape și stiluri de-a lungul carierei sale și inspirându-se din genuri, inclusiv rock n’ roll, jazz, muzică clasică și folk, albumul eclectic prezintă sunetul chintesențial al lui Sting.
Albmul este scris și înregistrat de-a lungul ultimului an, în izolare, alaturi de un grup de muzicieni de încredere, care au înregistrat de la distanță: Dominic Miller (chitară), Josh Freese (tobe), Branford Marsalis (saxofon), ManuKatché (tobe), Martin Kierszenbaum (clape), Fred Renaudin (sintetizator) și vocaliștii Melissa Musique, Gene Noble, Jo Lawry și Laila Biali.

Toate melodiile de pe „The Bridge” sunt produse de Sting și Martin Kierszenbaum, cu excepția „Loving You”, cântec produs de Sting, Maya Jane Coles și Martin Kierszenbaum.
„The Bridge” este disponibil pe CD, vinil, casetă muzicală și pe toate platformele digitale de streaming și descărcare.

Lista de piese

1. Rushing Water
2. If It’s Love
3. The Book of Numbers
4. Loving You
5. Harmony Road
6. For Her Love
7. The Hills on the Border
8. Captain Bateman
9. The Bells of St. Thomas
10. The Bridge
11. Waters of Tyne (Deluxe Edition Bonus Track)
12. Captain Bateman’s Basement (Deluxe Edition Bonus Track)
13. (Sittin’ On) The Dock of the Bay (Deluxe Bonus Track)
14. I Guess the Lord Must Be în New York City (Japan Bonus Track)

De-a lungul călătoriei sale muzicale, Sting a câștigat numeroase premii, atât pentru piesele lansate cu The Police, cât și pentru track-urile sale solo, cunoscute și îndrăgite la nivel global, precum „Fragile”, „Englishman în New York” și „Deșert Rose”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.