KLYDE, lansează următoarea piesă din proiectele începute în pandemie, colaborare cu artista HERA, intitulată „About You”. Cântecul îmbină cu iscusință genurile muzicale, de la synthpop până la funk și disco, creând pentru ascultători o atmosferă nostalgică și visătoare.

Piesa e diaponibilă pe toate platformele de streaming! Asculta aici : https://listen.lnk.to/AboutYouID

Track-ul abordează subiectul „jocurilor mintale” care se desfășoară între două persoane care se află într-o relație toxică de iubire.

“About You este poate cea mai mainstream piesă dintre cele începute în carantină anul trecut, iar colaborarea cu HERA a venit natural, fiind cea mai potrivita pentru ideea pe care am avut-o”, spune KLYDE

“Mi-a placut de la prima audiție in studio și ma bucur că dupa mult timp am reușit în sfârșit sa împartășim ce am creat împreuna!”, rememoreaza HERA

Piesa este acompaniată de un online video foarte fresh, plin de acțiune, semnat Diana Duhomnicu, care poate fi găsit pe canalul de YouTube al artistului.

Mi-am dorit un vizual inspirat din filmele noir si cele cu detectivi si spioni. Mi s-a părut cel mai potrivit concept pentru această piesă, iar Diana Duhomnicul, art director-ul nostru, ne-a depășit toate așteptările”, ne transmite Claudiu Nergheș, aka KLYDE.

A fost foarte cool să intru în rolul unei spioane și să fiu altcineva pentru un moment, aștept să vedem dacă lumea va fi #TeamKLYDE sau #TeamHERA în povestea noastra “, spune HERA, pe numele său real Andra Lupu

“About You” a fost compusă de KLYDE și produsă alături de Vlad Alecu (SATRN), în studioul DarkViolet Records. De mix/master s-a ocupat Andrei Aldea, iar styling-ul a fost asigurat de fetele de la Mystical Vintage.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.