DJ-ul și producătorul Timmy Trumpet colaboreaza cu producătorul londonez Blinkie, pentru noul său single, „Friday”, feat. Bright Sparks.

În timp ce mulți îl cunosc pe Timmy Trumpet drept un adevarat entertainer pe scena festivalurilor internaționale, cel mai recent single al său cucereste numeroase teritorii si demonstreaza cat de cameleonic este Timmy.

Track-ul „Friday” poate fi perceput ca celebrarea redeschiderii lumii. Piesa este un imn care combina o linie vocală captivantă cu ritmuri dance, perfectă pentru o zi cu soare la piscină, noaptea târziu într-un club sau când soarele apune peste scena principală la un festival.

Timmy Trumpet este unul dintre cei mai renumiți artisti dance din lume, ajungând la faimă ca DJ, producător și instrumentist live prin trompeta sa. Catalogul său depășește 1,5 miliarde de streamuri pe toate platformele, iar Timmy se află în top 500 de artiști cei mai ascultați pe Spotify la nivel global. Show-ul sau de debut pe scena principală la Tomorrowland, din 2017, este cel mai urmarit set din toate timpurile pe canalul oficial de YouTube.
Chiar și în timpul pandemiei, Timmy a atras atenția cu un stream live din apartamentul său din Sydney, care a înregistrat peste 7 milioane de vizionări.
Timmy a devenit unul dintre cei mai mari creatori de pe TikTok, cu peste 180 de milioane de vizualizări, 20 de milioane de aprecieri și 2,5 milioane de urmăritori.
Albumul său de artist de debut, „Mad World”, lansat în decembrie anul trecut, a depășit deja peste 200 de milioane de streamuri.
Cel mai recent single al lui Blinkie, „What You Want”, a primit sprijin de la Kiss Dance și Capital Dance și a fost denumit „Future Anthem” la BBC Radio 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.