Accesorii pentru persoane curajoase. Așa se descriu cizmele stiletto din colecția capsulă Jenny Fairy, care ne duc cu gândul la staruri precum Cher, Ali MacGraw și Bianca Jagger, în timp ce gențile de mână în două forme diferite atrag atenția prin cutele lor în tendințe.

 

Modelul avangardist al sezonului din colecția capsulă Jenny Fairy Don’t Be Shy a fost creat pentru fetele care cunosc și se inspiră din tendințele din afară. Este exact genul de accesoriu care vorbește de la sine. Deși cizmele au o construcție voluminoasă. ele sunt ușoare. Se disting printr-o parte superioară largă, un toc stiletto stabil și platforme care armonizează proporțiile siluetei. Există patru nuanțe din care poți alege: negru, caramel, ciocolată și gri porumbel. Cum să le porți? Asortează-le cu fuste mini à la Mary Quant, pantaloni scurți sexy și paltoane din piele.

 

Complează-ți look-ul cu genți de mână moi, cu diverse cute. Modelul alungit este disponibil în patru culori, la fel ca pantofii, în timp ce gențile mai mari și dreptunghiulare sunt disponibile în nuanțe de negru și caramel.

 

Vedeta sesiunii foto, Emilia Nawarecka, una dintre cele mai apreciate vedete de modeling din Polonia, a apărut recent pe coperta franceză „L’Officiel” și în campaniile Emporio Armani, Bizuu și Mis-bhv. În fotografiile realizate de Zuza Krajewska, care înțelege corpul feminin ca nimeni altcineva și este capabil să-l arate în forma cea mai senzuală și naturală, modelul de top se transformă într-un star din anii 1970 – misterios, cu părul lung și cu picioarele la vedere.

 

 

Colecția capsulă Jenny Fairy este acum disponibilă în magazinele fizice CCC, pe www.ccc.eu și în aplicație.

 

 

Fotografii: Zuza Krajewska

Model: Emilia Nawarecka / Divizia

Styling: Karolina Gruszecka

Machiaj: Wilson

Păr: Łukasz Pycior

Scenografie: Witek

Director de marketing: Katarzyna Krawczyk / CCC

Director de artă: Maria Mastalerz / CCC

Producție: Bartosz Majkowski / CCC

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.