Reinterpretarea neconvențională a clasicului se conturează în colecția de accesorii Badura. Calitate, eleganță, dar cu o tușă personală de avangardă și futurism. Acestea sunt elementele ce definesc noul brand Badura, disponibil acum la CCC.

Serialul „Friends” și filmul „The Matrix”, Britney Spears și Spice Girls, grunge și minimalism – la trecerea dintre secolele 20 și 21, moda, cultura pop și televiziunea au creat tendințe care inspiră până astăzi. Stilul Y2K a revenit triumfător la prezentările de modă, pe străzile marilor orașe și în rafturile magazinelor cunoscute.

În colecția Badura atât pentru ea, cât și pentru el, există accesorii create în stilul rebel specific acelei perioade. Fetele poartă în acest sezon pantofi cu tălpi masive – mocasini, ghete de inspirație rock, cizme cu fermoar sau în nuanță alb-deschis cu talpa contrastantă. Cizmele lăcuite cu șireturi sunt purtate cel mai adesea cu rochii sexy, botinele cu tocul întors ne duc cu gândul la stilul cowboy, iar cizmele înalte largi, cum sunt și cele din cauciuc, dezvăluie o nouă versiune a cizmelor militare. În acest joc distinct al modei, nimic nu mai este evident.

Ghetele masive cu catarame, mocasinii cu talpă solidă sau pantofii clasici sunt variante de încălțăminte ce vor trece testul timpului, datorită materialelor calitative și măiestriei în confecționare. Factorul wow este asigurat design-ul inspirațional și estetica la modă. Noua colecție Badura întruchipează atemporalitatea, prin accesorii deosebite și forme militărești, pentru oameni curajoși.

Colecția Badura este deja disponibilă în magazinele fizice CCC, pe www.ccc.eu și în aplicația CCC.

 

Fotografii: Łukasz Pukowiec

Model: Myrthe / Sight Management

Model: Managementul modelului Harrison / Supa

Styling: Agnieszka Ścibior

Machiaj: Wilson

Păr: Łukasz Pycior

Scenografie: Grzesiek Polański

Director de marketing: Katarzyna Krawczyk / CCC

Art director: Maria Mastalerz / CCC

Producție: Bartosz Majkowski / CCC

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.