A aparut o noua piesa de la Juice WRLD – „Already Dead”

Stream: https://umusic.lnk.to/AlreadyDeadPR

A fost lansata o noua melodie de la regretatul rapper Juice WRLD – „Already Dead”. In acelasi timp, a fost anuntata si data urmatorului album – Fighting Demons, care va fi publicat pe 10 decembrie 2021.

Nu era nimic mai important pentru Jarad “Juice WRLD” Higgins ca atunci cand lansa muzica noua pentru milioanele de fani din intreaga lume. Acesta are un catalog imens de melodii, cu multe piese noi pentru anii ce vor urma. Jarad a fost mereu sincer despre situatiile prin care a trecut, iar prin geniul sau muzical acesta isi exprima sentimentele. El nu a renuntat niciodata, iar prietenii si familia i-au fost mereu alaturi”, a declarat mama lui Juice, Carmela Wallace.

Anteriorul material discografic, „Legends Never Die”, lansat pe 10 iulie 2020, a debutat pe primul loc in Billboard Hot 200 si a stationat pe aceasta pozitie timp de 2 saptamani. Totodata, proiectul a oferit 5 piese care au intrat in Top 10 Billboard Hot 100.

In aprilie 2020, Carmela Wallace a infiintat cu ajutorul Grade A si Interscope Records “Live Free 999 Fund”. Acest fond ajuta tinerii sa-si invinga propriile batalii interioare prin intermediul iubirii, fericirii si onestitatii sentimentale.

Juice WRLD a fost un rapper, cantaret si compozitor american. A fost cunoscut pentru single-urile sale “All Girls Are the Same”, “Lucid Dreams” si “Robbery”. Acesta a lansat 3 albume: “Goodbye & Good Riddance” (2018); “Death Race for Love” (2019) si “Legends Never Die” (2020). A castigat un premiu American Music Awards pentru Favorite Male Artist-Rap/HipHop in 2020, un premiu Billboard Music Awards pentru Top New Artist in 2019, si un premiu iHeart Music Awards pentru Best Hip-Hop Album in 2020. Totodata, artistul a mai primit doua nominalizari la MTV Video Music Awards, 12 nominalizari la Billboard Music Awards si cate o nominalizare la BET Awards si BET Hip-Hop Awards.

 

JADA lanseaza single-ul „Something To Say”

Asculta piesa de aici: https://umusic.lnk.to/SomethingToSayPR

Jada a lansat astăzi, 12 noiembrie, noua sa piesă, intitulată ‘Something To Say’.
Piesele anterior lansate, „I’m Back”, „Nudes” și „Lonely” au ajuns pe locul întâi în topul Official Danish Airplay Chart, fiind apreciate la nivel international și susținute de multiple platforme de streaming și integrate în numeroase playlist-uri.

Jada a declarat:
“Acest cântec relatează povestea unei relații în care simți că există o distanță între tine și partenerul tău. Atunci când acesta / aceasta are un comportament mai rece față de tine și nu știi de ce. Piesa vorbește despre dorința de a te reapropia de acea persoană și de a încerca să o convingi să-și exprime sentimentele și gândurile. De asemenea, cântecul vorbește și despre intimitate, atracție și despre momentul în care îți iei inima în dinți și dai glas lucrurilor dificile care te apasă pe suflet.”

Piesa „Something To Say” este o portiță către universul personal și onest al artistei. Jada a cucerit deja atât criticii de specialitate danezi și internaționali, cât și mass media și fanii, devenind rapid vocea noii generații, în special a femeilor care pot căpăta încredere prin intermediul pieselor autentice și încurajatoare ale artistei. Daca te îndoiești vreodată de tine, noul single al cântăreței ar trebui să te binedispună cu siguranță.

Într-un timp foarte scurt, Jada a devenit unul dintre cei mai promițători artiști din zona nordică. În 2018, aceasta a lansat single-ul ei de debut, apreciat de criticii de muzică, intitulat ‘Keep Cool’, și, în 2019, ea a câștigat primul ei premiu, ‘P3 Talent Award’ la P3 Gold Awards – echivalentul danez al premiilor BBC Sound Of.
De atunci, Jada a câștigat 14 premii pentru talentul său unic și muzica sa. Printre cele mai recente reușite se numără ‘Main Award’  și ‘Track of the Year’ pentru piesa ‘Nudes’ la P3 Gold Awards și ‘Best Live Act’ la Danish Music Awards.
De curând, aceasta a avut spectacole la Reeperbahn (Germania), By:Larm (Norvegia) și are show-uri confirmate la The Great Escape (Marea Britanie), Eurosonic (Olanda), Roskilde Festival (Danemarca).
Cu peste 40 de milioane de stream-uri globale și show-uri sold out, Jada a dovedit că este mai mult decât pregătită să depășească granițele și să cucerească marile scene muzicale de pe tot mapamondul cu piesele sale captivante și cu personalitatea sa unică.

 

Holly Humberstone lansează EP-ul „The Walls Are Way Too Thin”

Stream: https://umusic.lnk.to/TheWallsAreWayTooThinEPPR

Cucerind inimile fanilor de pretutindeni cu talentul ei la compoziție și spectacolele captivante, Holly Humberstone a lansat astăzi, 12 noiembrie, al doilea său EP – „The Walls Are Way Too Thin”. Pentru Holly, EP-ul de șase piese evidențiază sentimentul când te simți pierdut și te întrebi cine ești și unde îți este locul.
Materialul include piesa lăudată de criticii de specialitate, „Scarlett”, capodopera după care a fost numit EP-ul, „The Walls Are Way Too Thin, piesa „Haunted House”, colaborarea cu trupa 1975, „Please Don’t Leave Just Yet”, și două piese noi, intitulate „Thursday” și „Friendly Fire”.

Acest EP transpune sentimentul cand te simți pierdut. Reprezintă acel moment în care te întrebi cine ești și unde ar trebui să fii. Când ești așa de pierdut încât trebuie să te reinventezi pentru că nu te mai regăsești. Așa m-am simțit când m-am mutat în Liverpool, apoi în Londra, și să fiu mereu prinsă între locuri, fără să mă stabilesc undeva”, a spus Holly.

La doar 21 de ani, Holly sfidează normele și, în doar un an, aceasta a reușit să-și încânte fanii la spectacole sold out pe tot mapamondul. Aceasta a fost însoțită pe scenă și de Jack Steadman, care a cântat alături de Holly „Friendly Fire”.

Recent nominalizată la premiile Ivor Novello, la categoria „Rising Star Award”, și aleasă de YouTube drept „Artist On The Rise”, iar de Deezer „Focust Artist”, Holly nu este îndrăgită de fani doar pentru muzica ei lăudată de criticii de specialitate. Interesul artistei față de moda sustenabilă a încurajat-o să lanseze inițiativa Fifth Sister Swap, fiind o modalitate pentru fanii acesteia prin care pot să facă schimb de haine, fără să se bazeze pe „fast fashion”. Mai mult, Holly și-a unit forțele și cu TRAID, o organizație caritabilă din Marea Britanie, pentru o colecție ediție limitată, cu scopul de a încuraja reciclarea hainelor.

EP-ul „The Walls Are Way Too Thin” apare dupa materialul discografic de debut al lui Holly, „Falling Asleep At The Wheel”, care a marcat primul capitol din povestea unui nou superstar global în devenire si care a acumulat peste 190 de milioane de stream-uri până în prezent.

Muzica lui Holly ajută fanii de pretutindeni prin versurile sale oneste, artista declarând că își dorește ca versurile ei să fie așa de sincere, încât fanii să le poată folosi drept inspirație pentru tatuajele lor. Holly scrie versuri despre viața sa, începând de la lupta surorii sale cu sănătatea mentală până la ruptura relațiilor cântăreței cu prietenii. „Oamenii pot să simtă o conexiune mai rapid cu o piesă în care mi-am expus gândurile nefiltrate. Asta caut și eu în muzica pe care o ascult – o conexiune personală. Toate lucrurile prin care trec sunt generale. Toată lumea a trecut prin aceste situații, nu doar eu”.

           LISTA DE PIESE:

  1. Haunted House
  2. The Walls Are Way Too Thin
  3. Please Don’t Leave Just Yet
  4. Thursday
  5. Scarlett

Friendly Fire

 

Taylor Swift lansează albumul „Red (Taylor’s Version)”

Ascultă materialul aici: https://umusic.lnk.to/RedTaylorSVersionPR

Taylor Swift a dezvăluit astăzi, 12 noiembrie, mult anticipatul său album reînregistrat, „Red (Taylor’s Version)”. Dacă pe albumul original, lansat în 2012, sunt incluse 22 piese (incluzându-le pe cele de pe varianta deluxe a albumului), artista și-a surprins încă o dată fanii, iar noul album conține 30 de piese în total, printre care și piese în colaborare cu Chris Stapleton și Phoebe Bridgers, precum și un nou cântec cu Ed Sheeran.

Presa de specialitate, precum Rolling Stone, Independent si the Guardian, a lăudat albumul ca fiind mai profund și mai ambițios față de albumul original, devenind noul manifest mega-pop al artistei. „Aceasta este prima dată când veți putea asculta toate cele 30 de piese care trebuiau să fie incluse pe albumul inițial. Și hei, una dintre ele are chiar 10 minute (All Too Well)”, a spus Taylor.

„All Too Well” a fost și sursa de inspirație din spatele filmului de scurt metraj, care va fi lansat sâmbătă, 13 noiembrie, la ora 02:00 (ora României). Acest film face parte din campania de promovare a noului album și a fost regizat chiar de Taylor Swift. Artista apare în acest material cinematografic alături de actorii Sadie Sink (Stanger Things) și Dylan O’Brien (Teen Wolf).

Referitor la album, Taylor a mai adăugat: „Din punct de vedere muzical și compozițional, albumul „Red” poate fi comparat cu o persoană care are inima frântă. Pare că totul este împrăștiat, că este un mozaic de sentimente, care cumva ajung să se potrivească împreună la sfârșit. Am fost fericită, liberă, confuză, singură, devastată, euforică, dezlănțuită și chinuită de amintirile din trecut. Am intrat în studio și am experimentat cu diverși colaboratori mai multe linii melodice. Nu sunt sigură dacă faptul că mi-am așternut gândurile în acest album, faptul că am auzit mii de voci care au cântat versurile cu pasiune și solidaritate împreună cu mine sau, pur și simplu, faptul că a trecut timpul, dar ceva s-a vindecat pe parcurs”.

Red (Taylor’s Version) – Lista de piese
1. State Of Grace (Taylor’s Version)
2. Red (Taylor’s Version)
3. Treacherous (Taylor’s Version)
4. I Knew You Were Trouble (Taylor’s Version)
5. All Too Well (Taylor’s Version)
6. 22 (Taylor’s Version)
7. I Almost Do (Taylor’s Version)
8. We Are Never Ever Getting Back Together (Taylor’s Version)
9. Stay Stay Stay (Taylor’s Version)
10. The Last Time (feat. Gary Lightbody of Snow Patrol) (Taylor’s Version)
11. Holy Ground (Taylor’s Version)
12. Sad Beautiful Tragic (Taylor’s Version)
13. The Lucky One (Taylor’s Version)
14. Everything Has Changed (feat. Ed Sheeran) (Taylor’s Version)
15. Starlight (Taylor’s Version)
16. Begin Again (Taylor’s Version)
17. The Moment I Knew (Taylor’s Version)
18. Come Back..Be Here (Taylor’s Version)
19. Girl At Home (Taylor’s Version)
20. State Of Grace (Acoustic Version) (Taylor’s Version)
21. Ronan (Taylor’s Version)
22. Better Man (Taylor’s Version) (From The Vault)
23. Nothing New (feat.Phoebe Bridgers) (Taylor’s Version) (From The Vault)
24. Babe (Taylor’s Version) (From The Vault)
25. Message In A Bottle (Taylor’s Version) (From The Vault)
26. I Bet You Think About Me (feat. Chris Stapleton) (Taylor’s Version) (From The Vault)
27. Forever Winter (Taylor’s Version) (From The Vault)
28. Run (feat. Ed Sheeran) (Taylor’s Version) (From The Vault)
29. The Very First Night (Taylor’s Version) (From The Vault)
30. All Too Well Ten Minute Version (Taylor’s Version) (From The Vault)

DaBaby a lansat EP-ul “Back On My Baby Jesus Sh!t Again”

Stream: https://umusic.lnk.to/DaBaby

DaBaby a lansat noul EP “Back On My Baby Jesus Sh!t Again”. Acest proiect vine cu cateva saptamani inainte ca artistul sa isi inceapa noul turneu. EP-ul este compus din 6 piese si contine colaborari cu Kodak Black si 21 Savage, fiind o continuare a mixtape-ului “Back On My Baby Jesus Shit Again”, lansat pe 17 noiembrie 2017. “Baby Jesus” a fost numele de scena a lui DaBaby pana in 2016.

Noul turneu, “Live Show Killa Tour”, va incepe la sfarsitul lunii noiembrie si va fi sponsorizat de Rolling Loud. Acest nou proiect poate reprezenta inceputul unei noi ere penru DaBaby.

Dupa lansarea mai multor mixtape-uri in perioada 2014-2018, DaBaby a intrat pe scena mainstream odata cu albumul “Baby on Baby” din 2019. Proiectul a debutat pe locul 7 in Billboard Hot 200, urmatorul debutand pe primul loc in top-ul American. “Kirk” contine hit-ul “Suge”, care a ajuns in top 10 Billboard Hot 100, dar si “Intro” si “Bop”, piese certificate cu discul de platina in Statele Unite ale Americii. Al treilea album studio, “Blame it on Baby”, a debutat tot pe primul loc in Billboard Hot 200 si contine megahit-ul “Rockstar” featuring Roddy Ricch, care a stat pe primul loc in Billboard Hot 100 pentru 7 saptamani.

 

Iann Dior a lansat piesa “Let You”

Stream: https://umusic.lnk.to/LetYouPR 

Iann Dior a lansat piesa “Let You”, cel mai recent single de pe urmatorul album “On To Better Things”. Melodia este produsa de Omer Fedi si KBeaZy.  Pe noul album va fi prezenta si piesa “V12” featuring Lil Uzi Vert.

Iann isi continua seria de hit-uri, dupa ce a lansat “Mood” impreuna cu 24kGoldn, piesa certificata cu 4 discuri de Platina in Statele Unite ale Americii si care a fost si pe primul loc in Billboard Hot 100, iar timp de 33 de saptamani in Top 10.
Totodata, artistul american a fost nominalizat la 2 premii VMA pentru Song of the Year si Best Collaboration.

Dior va incepe un turneu european in 2022, concertand in 22 de tari. Dupa lansarea piesei “Mood” impreuna cu 24kGoldn, anul 2020 a devenit cel mai important an al carierei sale. Iann a cantat la The Voice, American Music Awards, Jimmy Kimmel Live! si a fost nominalizat pentru doua premii VMA, trei Billboard Music Awards si un iHeart Radio Music. Dior a lansat piese impreuna cu Lil Baby, Machine Gun Kelly, Travis Barker, Clean Bandit, Trippie Redd, dar si cu alti artisti.

 

Ronan Keating lansează albumul „Songs From Home”

Stream: https://umusic.lnk.to/SongsFromHomePR

Ronan Keating, celebrul artist irlandez care a definit de peste două decenii muzica pop, lansează albumul „Songs From Home”.

Albumul prezintă dragostea lui Ronan Keating pentru muzica irlandeză, precum și semnificația ei continuă în viața lui. Celebrând poezia și folclorul tradițional alături de piese contemporane, „Songs From Home” formează coloana sonoră supremă pentru povestea personală a lui Ronan.
Cu măiestrie, Ronan împletește poveștile nemaiauzite despre tinerețea sa și moștenirea muzicală substanțială a Irlandei.
Piesa „No Frontiers” este o colaborare elegantă cu artista Mary Black. „Raglan Road” oferă povestea unei iubiri legendare irlandeze, care este binecunoscută în orașul natal al lui Ronan Keating. Creat dintr-un poem de Patrick Kavanagh, Ronan cântă cu drag despre Drumul Raglan găsit în Ballsbridge, Dublin. „Summer in Dublin” este o altă melodie nostalgică pentru Ronan, care este recunoscută în inima comunității irlandeze. În timp ce cânta „Summer in Dublin”, Ronan își amintește de vara captivantă a anului 1990, chiar înainte ca Boyzone să ajungă la faimă și o mare parte din atenția Irlandei a fost concentrată pe Cupa Mondială.

De când a facut parte din una dintre cele mai de succes trupe de băieți din istorie, Ronan Keating și-a creat o carieră solo epică, cu 30 de single-uri consecutive în Top 10, 10 albume de studio și peste 20 de milioane de discuri vândute, a facut parte din juriul X Factor și The Voice din Australia si a jucat într-un spectacol foarte apreciat de pe West End. În mijlocul acestui succes impresionant, Ronan a revenit la rădăcinile sale cu „Songs From Home”, un album care surprinde și reprezintă în mod autentic viața dedicată muzicii.

01. Raglan Road
02. Into The Mystic
03. Where The Streets Have No Name
04. The Voyage
05. The Island
06. Summer In Dublin
07. Guiding Light
08. No Frontiers
09. The Blower’s Daughter
10. The Parting Glass
11. Heyday
12. Set In Stone

 

Gracie Abrams lansează proiectul „This Is What It Feels Like”

Ascultă materialul de aici: https://umusic.lnk.to/ThisIsWhatItFeelsLikePR

Astăzi, 12 noiembrie, cântăreața și compozitoarea Gracie Abrams a lansat al doilea său proiect, intitulat „This Is What It Feels Like”. A fost confirmat faptul că această colecție de piese a fost denumită un „proiect”, pentru a o ajuta pe Gracie să capete mai multă notorietate înainte să-și lanseze albumul de debut. „This Is What It Feels Like” contine 12 piese.

Primul single, „Feel Like”, a fost lansat pe 1 octombrie 2021 și a fost urmat de piesa „Rockland”, lansată pe 22 octombrie 2021. Mai mult, videoclipul oficial al piesei „The Bottom” va fi lansat tot astăzi, 12 noiembrie, la ora 19:00 (ora României).

Referitor la noul proiect, Gracie Abrams a declarat: „Cu siguranță am apelat la compus când nu m-am simțit bine. Iar acum, sunt capabilă să împart cu toată lumea muzica pe care am scris-o atunci când nu am avut grijă de mine. Mă regăsesc într-o postură destul de ciudată, pentru că deși piesele pe care le lansez acum par foarte recente și relevante, par și o versiune din trecut , deși cântecele sunt noi pentru restul lumii. Mă simt norocoasă că am avut șansa să lucrez la ele și că am avut alături de mine pe toate persoanele care m-au ajutat la acest proiect. Colaboratorii mei au fost minunați și foarte răbdători, chiar am simțit ca și cum aș fi avut contact cu mai mulți terapeuți. Pentru că, evident, atunci când împărtășești toate aceste lucruri te afli într-o postură vulnerabilă si sensibilă, iar ei au fost foarte drăguți și receptivi de-a lungul procesului.

This Is What It Feel LikeLista de piese

1. Feel Like
2. Rockland
3. For Real This Time
4. Camden
5. The Bottom
6. Wishful Thinking
7. Older
8. Better
9. Hard to Sleep
10. Augusta
11. Painkillers
12. Alright

Gracie Abrams este o cântăreață și compozitoare americană, care a dovedit că este pregătită să devină noul star al genului muzical indie pop. În octombrie 2019, aceasta a lansat single-ul ei de debut, „Mean It”, iar în iulie 2020, artista a lansat primul proiect, intitulat „Minor”. Pe acest proiect au fost incluse piese precum „I miss you, I’m sorry” și „Friend”. De asemenea, Gracie a fost invitată să-și cânte piesele și în cadrul emisiunilor renumite „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon” și „Kimmel Live!”. Recent, artista a colaborat cu Benny Blanco pentru peisa „Unlearn”, care a fost inclusă pe albumul celui din urmă – „Friends Keep Secrets 2”.

Mabel lansează piesa ‘Time After Time’

https://www.youtube.com/watch?v=hSnc82GHuYc

Mabel a lansat astăzi, 12 noiembrie, un cover excepțional al piesei evergreen a lui Cyndi Lauper, ‘Time After Time’. Această piesă este inclusă în renumita reclamă de Crăciun a companiei  McDonald’s. Pentru fiecare descarcare a piesei, 0,1 lire vor fi donate către FareShare, organizația națională a distribuitorilor de mâncare în scopuri caritabile din Marea Britanie.

Această interpretare plină de emoție a hit-ului din anii 80, piesa ‘Time After Time’, este a doua piesă de Crăciun a lui Mabel, după ce, anul trecut, a lansat cântecul îndrăgit de fani, ‘Loneliest Time of Year’. Cover-ul continuă anul plin de realizări pe care l-a avut Mabel în 2021.

Piesa sa lansată în vară, ‘Let Them Know’, a devenit al zecelea track a lui Mabel care a ajuns în Top 20 Hituri. În plus, albumul ei de debut, ‘High Expectations’, a depășit 4 miliarde de stream-uri și 2.2 milioane în vânzări, devenind cel mai bine vândut album de debut al unui artist de sex feminin din Marea Britanie. Mabel s-a întors pe scenă vara aceasta, la Reading & Leeds și Mighty Hoopla, înainte de a face echipă cu Joel Corry pentru piesa ‘I Wish’, lansată în octombrie.

O voce sinceră, pozitivă și importantă în muzica pop contemporană, în ultimii ani, Mabel a devenit „definiția corectă a unui superstar” (The Face). Piesa ‘Time After Time’, precum și multele cântece care urmează să fie lansate, surprind aura lui Mabel de ‘girl-next-door’, dar statutul ei de superstar strălucește mai puternic decât niciodată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.