Romanian House Mafia lansează un remix alături de INNA pentru cea mai recentă lansare a ei – „UP”. Acest remix reprezintă a doua colaborare dintre artiști, prima fiind “From Paris to London”. Energia piesei este una caracteristică Reginei Dance-ului și în acest moment își revendică locul în playlisturile de party din întreaga lume.

“UP” a fost compusă de Minelli, Sebastian Barac, Marcel Botezan, Elena Alexandra Apostoleanu și Alex Cotoi. Producția piesei a fost realizată de Alex Cotoi, Marcel Botezan și Sebastian Barac. În acest moment, piesa se bucură de o ascensiune internațională. Piesa se aude pe Radio în România, Bulgaria, Turcia, Rusia, Lituania, Polonia și Franța. Pe YouTube a depășit 5M, iar pe Spotify este aproape de 1M. Pe Shazam, piesa este pe locul #5 în România, pe #6 în Bulgaria, pe #7 în Rusia, în Top 100 în Moldova, Polonia, Sri Lanka, Rusia și #24 Global.

INNA și-a construit un portofoliu plin cu hit-uri încă de la primele lansări. Nici premiile n-au întârziat să apară, iar cluburile din Europa, Asia, America Latină și Orientul Mijlociu îi dansează muzica de ani buni. Este un fenomen muzical de neoprit. Anul 2021 a găsit-o muncind în studio, iar lansările au venit negreșit. Piesa “Flashbacks” a fost numărul #1 în Rusia pentru mai mult de 8 săptămâni. Lansarea “Maza” are 20M vizulizări, iar după au urmat “Oh My God”, “Cool Me Down” feat. Gromee, ”It Don’t Matter” cu Alok și Sofi Tukker, ”Papa” cu SICKOTOY x Elvana Gjata. De-a lungul carierei, INNA a colaborat cu foarte mulți artiști internaționali precum Flo Rida, J Blavin, Timmy Trumpet, Daddy Yankee, Pitbull, Yandel, Eric Turner și mulți alții.

Romanian House Mafia este un sub-label Global Records dedicat exclusiv muzicilor dance și house. Inițiativele RHM vizează egalarea succeselor internaționale ale artiștilor de top ale acestei nișe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.