Pregateste-te de actiune si multe filme bune, afla cele mai noi vesti din online, distreaza-te cu cele mai funny momente din TikTaka, vezi tot ce este de vazut, traieste la maxim momentele de bucurie, ghiceste invitatul si afla cine primeste titulatura de „You Are Not Entertainment”. Ti-am pregatit multe concursuri si premii pe masura, alaturi de sponsorii emisiunii.

CONCURS Noul episod din emisiunea „Online cu de toate” vă aduce câte un bax de Pepsi Max și Lay’s Maxx și 5 invitații duble la filmul „Last Night in Soho”, în cinematografele Cineplexx din țară.
Pentru a intra în concurs, săptămâna asta trebuie să ne lași un comentariu (la această postare) cu poza animalului tău de companie și să dai Subscribe canalului de YouTube PlayU RO (https://www.youtube.com/c/PlayURO). Cea mai cool imagine va fi premiată.
Pentru una dintre cele 5 invitații duble la filmul „Last Night in Soho”, valabilă în perioada 12-18 noiembrie, spune-ne (într-un mesaj privat, trimis până mâine, la ora 10:00) în ce locație Cineplexx vrei să mergi la film (Titan, Băneasa, Satu Mare, Sibiu sau Târgu Mureș) și care e codul de concurs (îl afli urmărind episodul de azi, pe YouTube). Noi vom alege (prin random.org) 5 mesaje private care menționează fiecare locație și codul corect, pentru a le premia.
Numele tuturor câștigătorilor vor fi anunțate în această postare, după alegerea lor. Urmărește „Online cu de toate”, pentru mai mult detalii! Concursurile au loc săptămânal, deci stai cu ochii pe noi. Nu ne supărăm dacă ne dai Like & Share! #concurs #pepsimax #laysmaxx #cinema

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.