La People’s Choice Awards ediția 2021, premiile care celebrează toate formele de divertisment, votate în întregime de către fani, voturile exprimate pe www.votepca.com și Twitter sunt considerate duble, timp de 24 de ore doar marți, 9 noiembrie, începând cu ora 17:00. În countinuare, publicul își poate susține favoriții prin voturi exprimate în fiecare zi până la data de 17 noiembrie.

Pentru a treia oară în istoria premiilor, People’s Choice Awards este deschisă o categorie dedicată publicului din România: Romanian Social Media Star of 2021, unde concurează: Alina Ceușan, Carmen Grebenișan Ceanu Zheng, Cristina Almășan, Dorian Popa, Mădălin Șerban, Maria Zvinca și Marilu Dobrescu. Publicul poate vota pe www.votepca.com/ro

Pentru votarea pe Twitter, postările trebuie să fie publice pentru a fi luate în considerare. Postările sunt luate în considerare dacă acestea conțin cele două hashtaguri: hashtag cu numele categoriei (#RomanianSocialMediaStar) și hashtag cu numele nominalizatului. Spre exemplu: Votez pentru #RomanianSocialMediaStar pe #NumeleNominalizatului la E! People’s Choice Awards! #PCAs. Hashtagurile nominalizaților sunt: #AlinaCeusan, #CarmenGrebenisan, #CeanuZheng, #CristinaAlmasan, #DorianPopa, #MadalinSerban, #MariaZvinca și #MariluDobrescu.

Gala People’s Choice Awards este difuzată în noptea de marți spre miercuri, 7 decembrie, începând cu 2021 People’s Choice Awards: Live From E! de la 02:00 a.m. și continuând cu ceremonia de la 4 a.m. Reluare sa este programată miercuri, pe 8 decembrie, de la ora 22:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.