După „Cad în gol”, colaboare alături de Horace, Ana Pal revine cu un nou nume de scenă, ANE și cu o piesă fresh care te îndeamnă la dans.“Bailar” este single-ul care readuce atmosfera de vara, în mijlocul toamnei.

Despre acesta, ANE spune că a fost ca o provocare muzicală pentru ea și, totodată, a fost și dragoste la prima ascultare: “A fost o provocare frumoasă, având în vedere ca genul acesta muzical nu l-am mai experimentat până acum, iar eu fiind o fire care acceptă foarte repede noul și provocările, în momentul ascultării, pur și simplu am simțit dragoste la primul sunet. Piesa nu este compusă de mine, am lucrat împreună cu o echipă foarte talentată, de compozitori și producători care, într-o singură sesiune de ascultări a mai multor proiecte, au reușit să mă facă să iubesc stilul acesta.”

Piesa înseamnă pentru ANE un adevărat mesaj al puterii feminine. În câțiva pași o femeie poate inspira atât de multă încredere și sexualitate. Fiind și tema piesei, ANE își dorește ca acest mesaj să ajungă la sufletele femeilor care încă au întrebări legate despre forțele proprii.

Cine este ANE?

Pe ANE publicul o cunoaște de la piesa Cad în gol, o colaborare alături de Horace, pe care a lansat-o sub numele de Ana Pal. S-a născut în Deva, unde a inceput sa cante inca de mica, sustinuta de parinti si indrumata catre Liceul de Arte Sigismund Todut. A studiat pianul, canto si jazz, acumuland, astfel, 12 ani de studiu muzical. A participat la numeroase concursuri si evenimente ca pregatire pentru admiterea la Conservator. “Sunt o fire care acum se inspira din absolut orice. Mama mea a fost prima sursa de inspiratie, ea m-a introdus intr-o sfera muzicala diferita de cea pe care o vedeam in jurul meu, predominant interantionala ascultand artisti R&B sau soul-pop, precum precum Etta James, Michael Jackson, Erykah Badu. Am combinat toata aceasta pasiune, am adaugat influentele proprii, mi-am imbunatatit imaginatia si astfel mi-am dezvoltat si dorinta de a scrie. Stilul meu are influente plecate de la artisti precum Danileigh, Kehlani, Jhene Aiko sau Rihanna.”

https://www.youtube.com/watch?v=Fwbo3ztfHHg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.