The Power of The Dog, pe Netflix din 1 decembrie.

 

O producție See-Saw Films, Bad Girl Creekand Max Films în colaborare cu Brightstar, The New Zealand Film Commission, Cross City Films și BBC Film.

 

Regizat și adaptat pentru ecran de: Jane Campion

 

Bazat pe romanul de: Thomas Savage

Producători: Jane Campion, Tanya Seghatchian, Emile Sherman, Iain Canning și Roger Frappier

Cu: Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst, Jesse Plemons, Kodi Smit-McPhee, Thomasin McKenzie, Frances Conroy, Keith Carradine, Peter Carroll, Adam Beach

 

Director de imagine: Ari Wegner

Designer de producție: Grant Major

Designer de costume: Kirsty Cameron

Editor: Peter Scibberas

Compozitor: Jonny Greenwood

 

 

Sinopsis: 

Aspru, cu ochii palizi, carismatic, Phil Burbank este fascinant într-un mod brutal. Toată povestea, puterea și fragilitatea lui Phil sunt prinse în trecut și în pământ: el poate castra un vițel cu două tăieturi rapide ale cuțitului; înoată gol în râu, murdărindu-și trupul cu noroi. Este un cowboy la fel de dur ca pielea lui.

 

Este anul 1925. Frații Burbank sunt fermieri bogați în Montana. La restaurantul Red Mill, în drum spre piață, frații o întâlnesc pe Rose, proprietara văduvă, și pe maleabilul ei fiu, Peter. Phil se comportă atât de crud încât îi duce pe amândoi până la lacrimi, bucurându-se de rănile lor și stârnindu-le râsul colegilor săi – cu excepția fratelui său George, care o consolează pe Rose, apoi se decide să se căsătorească cu ea.

 

În timp ce Phil se leagănă între furie și viclenie, batjocura lui față de Rose ia o formă ciudată – el planează la marginile imaginii ei. Batjocura lui față de fiul ei este mai evidentă, amplificată fiind de aplauzele ucenicilor săi. Apoi, Phil pare să-l ia pe băiat sub aripa lui. Este acest ultim gest o slăbiciune care îl lasă pe Phil expus sau un complot care se transformă mai departe în amenințare?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here