Ioana Petric și Dezbrăcatu au primit un ajutor de nădejde. În ediția din această seară, de la 20.00, a Cronicii Cârcotașilor, Cove este co-prezentator. Se lasă cu multe zâmbete, cu cântat, dansat hore, și cu povești scurte și…foarte scurte. Pentru Cove, experiența de pe platourile de filmare ale Cronicii Cârcotașilor a fost inedită. “Cred că nu m-am mai distrat așa bine de ceva vreme. Gașca de cîrcotasi e veselă și pusă pe vânat bâlbe, bebelusele se pricep la dans și mi-au arătat și mie câteva mișcări, iar eu le-am oferit un scurt moment muzical. Adică, ne-am super distrat. Ioana și Dezbrăcatu au fost colegi buni și m-au lăsat și pe mine să îmi fac numărul la pupitrul Cronicii. Ce a ieșit? Vedeți diseară”, spune amuzat Cove.

Ediția de vineri, 05 noiembrie, de la ora 20.00, a Cronicii Cârcotașilor va fi prezentată în formulă de 3: Ioana Petric, Cove și Dezbrăcatu. De la prezentatorul Flash! Monden cei doi cârcotași au aflat cum și de ce îl pune în dificultate…Kim Kardashian. “Cove a fost un simpatic și eu sunt foarte fericită că a acceptat invitația noastră, pentru că am făcut echipă foarte bună. A fost cel mai diplomat cârcotaș din istoria cârcotașilor. Este și singurul prezentator TV care nouă ne-a dat bătăi de cap pentru că, oricât am încercat, nu l-am prins cu nicio bâlbă. Din păcate, emisiunea durează doar două ore și nu am avut suficient timp să îi ascultăm poveștile „scurte și foarte scurte”, dar sperăm să mai vină, pentru că așa cum ne-am distrat acum, nu ne-am mai distrat de mult”, spune Ioana Petric.

Discutia dintre cei 2 cârcotași si “ajutorul” lor de vineri seara. Cove, a fost despre motoare, politică, artă și vecinii celebri. “Pe final ne-am împrietenit așa de bine că ne-am decis să facem o trupă de nuntași profesioniști care să facă atmosfera la nunțile la care ne-a antamat Dezbrăcatu.  Abia aștept să văd care sunt reacțiile oamenilor, pentru că astă seară vom avea o Cronicuță…diferită “, spune Ioana Petric.

În această seară, de la 20.00, la Prima TV se lasă cu multe zâmbete, dans popular și multă voie bună. Evident, la Cronica Cârcotașilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.