Mockup a TV wall mounted in a living room room with a white wall.3d rendering

Sezonul de toamnă continuă și iată că ne apropiem cu pași repezi de Crăciun și de programele festive lansate cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Hallmark, GAC Family și Netflix au dat deja startul maratonului de filme dedicate iubitorilor de Crăciun încă din octombrie, luna noiembrie înscriind nu mai puțin de 50 de titluri (lista completă, aici). Pentru cei care doresc să își rezerve titlurile de sezon pentru decembrie, luna aceasta vine cu o serie de premiere și proiecte mult așteptate de către fani (Dexter: NewBlood, The Wheel of Time, Hawkeye ș.a.). După cum v-am obișnuit, o parte din aceste titluri sunt disponibile și la noi, pe când altele doar peste ocean. Pentru micul ecran, premierele se împart în două categorii: premiere de sezon:, respectiv premiere de serial. Mai jos, pentru a le putea bifa pentru vizionare, o scurtă descriere pentru titlurile noi.


Premiere sezon nou:
5.11: Dickinson* – S3 Maple Leaf on Apple  Narcos: Mexico* – S3
7.11:Yellowstone – S4
16.11: The Flash – S8 Maple Leaf on Apple  Riverdale – S6
17.11: Tiger King 2 – S2
18.11: Star Trek: Discovery – S4
19.11: The Great – S2
21.11: Power Book II: Ghost – S2
24.11: Hanna – S3 Maple Leaf on Apple  Saved by the Bell – S2
****: Gossip Girl – S1B


Premiere seriale noi:
4.11: Head of the Class (HBO Max)
7.11: Dexter: New Blood (Showtime)
11.11: Ragdoll (AMC+) Maple Leaf on Apple  The Game (Paramount+)
12.11: The Shrink Next Door (Apple TV+)
14.11: Mayor of Kingstown (Paramount+) Maple Leaf on Apple  Yellowjackets (Showtime)
18.11: Anna (AMC+) Maple Leaf on Apple  The Sex Lives of College Girls (HBO Max)
19.11: The Wheel of Time (Amazon) Maple Leaf on Apple  Cowboy Bebop (Netflix)
24.11: Hawkeye (Disney+) Maple Leaf on Apple  True Story (Netflix)

*ultimele episoade/ sezon final

                                       Maple Leaf on Apple Maple Leaf on Apple Maple Leaf on Apple Maple Leaf on Apple Maple Leaf on Apple

Maple Leaf on Apple  The Head of the Class (HBO Max): Având la bază proiectul original difuzat de ABC în perioada 1986-1991, The Head of the Class are ca protagoniști un grup de elevi cu performanțe extraordinare și orientați către note care sunt puși în fața celei mai mari provocări a lor – noua profesoară Alicia, care dorește să le demonstreze tinerilor că în viață nu contează doar notele ci și experiențele trăite alături de cei dragi.

Maple Leaf on Apple  Dexter: New Blood (Showtime): La 10 ani după dispariția personajului titular, în urma uraganului Laura, Dexter: New Blood ni-l arată pe Dexter stabilit în micul oraș Iron Lake, New York, cu un nume schimbat și o nouă viață, însă odată cu o serie de evenimente neașteptate ce au loc în comunitate, vechiul Dexter reapare la suprafață.

Maple Leaf on Apple  Ragdoll (AMC+): De la premiații producători ai Killing Eve, acest nou serial original AMC+ prezintă cazul a șase oameni care au fost uciși, tranșați și cusuți sub forma unui singur corp grotesc, denumit „Ragdoll” (ro. „păpușă din cârpe”). Pentru a rezolva cazul, trei detectivi – Nathan Rose; cea mai bună prietenă și șefa lui, Emily Baxter; și noul recrut Lake Edmunds – sunt nevoiți să lucreze împreună în condițiile în care „ucigașul Ragdoll” le trimite o listă a următoarelor victime, la sfârșitul căreia se află chiar Rose. Având în vedere toate numele care trebuie protejate, eroii noștri devin ținta opresiunii publice. Serialul este un thriller de groază care vrea să ne arate povestea unor prieteni fascinanți, dar cu propriile defecte, care se străduiesc să facă față consecințelor instituționalizării și a traumelor.

Maple Leaf on Apple  The Game (Paramount+): Relocat din San Diego în orașul păcatelor, The Game revine cu un grup de jucători vechi și noi, care vor oferi o examinare contemporană a culturii oamenilor de culoare, prin prisma fotbalului profesionist. Echipa va aborda subiecte precum rasismul, sexismul, clasismul și altele, în timp ce se vor lupta pentru faimă, avere, respect și dragoste – păstrându-și în același timp sufletul intact. Din distribuția originală, Wendy Raquel Robinson și Hosea Chanchez revin ca agentul sportiv Tasha Mack și, respectiv, fotbalistul Malik Wright. Alți actori din distribuția originală vor avea apariții episodice, printre care Brittany Daniel și Pooch Hall, în rolurile Kelly Pitts și, respectiv, Derwin Davis.

Maple Leaf on Apple  The Shrink Next Door (Apple TV+): Miniseria Apple este bazată pe podcastul semnat Wondery și Bloomberg Media, fiind inspirată din povestea reală a relației ciudate dintre psihiatrul vedetelor Dr. Isaac “Ike” Herschkopf și pacientul său de ani buni, Martin “Marty” Markowitz.

Maple Leaf on Apple  Mayor of Kingstown (Paramount+): Mayor of Kingstown spune povestea familiei McLusky, cu o mare influență în Kingstown, Michigan, unde singura afacere care prosperă este încarcerarea. Abordând subiecte precum rasismul sistemic, corupția și inegalitățile, serialul vrea să atragă atenția asupra încercărilor familiei de a aduce ordine și dreptate într-un oraș care nu are nici una, nici alta.

Maple Leaf on Apple  Yellowjackets (Showtime): Cu scenariu semnat de Ashley Lyle și Bart Nickerson, serialul spune povestea unui grup de liceene extraordinar de talentate la fotbal, singurele supraviețuitoare ale prăbușirii unui avion în nordul sălbatic și izolat. Serialul relatează involuția de la o echipă nu neapărat unită, dar de succes, la clanuri sălbatice, în timp ce umărește și viețile pe care se străduiesc să le pună laolaltă aproape 25 de ani mai trâziu, demonstrând că trecutul nu este doar trecut, iar ceea ce a început în sălbăticie nu e nici pe aproape de a se încheia.

Maple Leaf on Apple  Anna (AMC+): Anna este o poveste distopică, despre o lume distrusă de un virus care omoară adulți, dar nu și copii. Într-o lume unde au mai rămas doar câmpuri uscate și păduri misterioase, ruinele mall-urilor care se prăbușesc și orașe abandonate străpung spații pustii și deschise pe o insulă recuperată de natură și condusă de comunități sălbatice de supraviețuitori, dintre care majoritatea sunt copii. Anna are un singur ghid: o carte lăsată de mama ei cu instrucțiuni despre cum ar putea supraviețui, însă cu fiecare zi care trece, ea descoperă că vechile reguli nu se mai aplică și, în schimb, trebuie să creeze altele noi pe măsură ce merge mai departe.

Maple Leaf on Apple  The Sex Lives of College Girls (HBO Max): Comedia de 13 episoade urmărește povestea unor colege de cămin ale Essex College, Universitatea New England, descrise ca fiind pe cât de ușor de iubit, pe atât de enervante.

Maple Leaf on Apple  The Wheel of Time (Amazon): The Wheel of Time spune povestea unei lumi epice unde există magie și doar un număr limitat de femei au acces la ea. Serialul va fi centrat pe Moiraine (Pike), ce face parte din puternica organizație Aes Sedai, ajungând în micul oraș Two Rivers. Aici, Moiraine pornește o călătorie periculoasă în jurul lumii, alături de cinci tineri, unul dintre ei presupunându-se că ar fi Dragonul Renăscut, care fie va salva, fie va distruge umanitatea.

Maple Leaf on Apple  Cowboy Bebop (Netflix): Cowboy Bebop este un western spațial plin de acțiune despre trei vânători de recompense, cunoscuți și sub numele de „cowboy”, care încearcă să scape de trecut. Pe cât de diferiți, pe atât de mortali, Spike Spiegel, Jet Black și Faye Valentine formează o echipă de răzvrătiți sarcastici, gata să-i vâneze pe cei mai periculoși criminali din sistemul solar… pentru o anumită sumă, desigur. Dar ironiile și glumele nu-i pot duce prea departe și, în final, trecutul îi va ajunge din urmă. Are la bază seria anime.

Maple Leaf on Apple True Story (ro. Purul adevăr/ Netflix): În timpul unui turneu, unul dintre cei mai cunoscuți comedieni din lume face o oprire în orașul lui natal, Philadelphia. Aici, va fi nevoit să răspundă la întrebarea: „Până unde ești dispus să mergi pentru a proteja ceea ce ai?”.

Maple Leaf on Apple  Hawkeye (Disney+): Fostul Răzbunător Clint Barton are o nouă misiune, aparent ușoară: să se întoarcă la familia cu ocazia Crăciunului, ceea ce ar putea fi posibil cu ajutorul lui Kate Bishop o tânără arcaș de 22 de ani ce speră să devină super-eroină. Cei doi se văd nevoiți să lucreze împreună atunci când un personaj din trecutul lui Barton amenință ceva mai mult decât spiritul festiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.