Aplicațiile Antena 1 și ObservatorNews s-au clasat pe primele două locuri în SATI în luna octombrie. Conform datelor oferite de către Studiul de Audiența și Trafic Internet, de opt luni consecutive, aplicațiile Antena TV Group sunt alegerea numărul unu a consumatorilor din România.

Astfel, în luna octombrie, aplicația Antena 1 a înregistrat 117.725 vizitatori unici, în timp ce aplicația ObservatorNews a înregistrat 95.727 vizitatori unici.

Lansată în luna februarie a lui 2021, aplicația Antena 1 le permite fanilor să interacționeze cu show-urile favorite direct de pe device-urile lor. a1.ro și aplicația Antena 1 le permit pasionaților de entertainment să rămână în permanentă legătură cu emisiunile și starurile lor preferate. Pe categoriile video dedicate fiecărui show, publicul găsește cele mai tari momente din producțiile difuzate la TV. Ultimele noutăti și exclusivități despre vedetele și show-urile favorite sunt disponibile în comunitatea online a postului. ObservatorNews oferă zilnic știri de actualitate, dar și reportaje exclusive, informații despre politică și scena socială din România, vreme, tehnologie și sănătate.

Din Antena TV Group fac parte site-urile: a1.roobservatornews.rospynews.roas.rocatine.rozutv.roantenastars.rotvhappy.roretetefeldefel.ro și aplicațiile Antena 1 și ObservatorNews.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.