Filmul Dune, o ecranizare după cartea cu același nume, a strâns un număr impresionant de aplauze și aprecieri de la influenceri și vedete din România, la Avanpremiera de Gală, ce a avut loc pe, 20 octombrie.

Într-o ecranizare fidelă cărții lui Frank Herbert, filmul Dune, în regia lui Denis Villeneuve spune povestea lui Paul Atreides, un tânăr strălucit și talentat, născut într-un mare destin, dincolo de înțelegerea sa, care trebuie să meargă pe cea mai periculoasă planetă din univers pentru a asigura viitorul familiei și poporului său. Pe măsură ce forțele malefice izbucnesc într-un conflict legat de exclusivitatea pentru furnizarea celei mai prețioase resurse din univers, care se regăsește doar pe această planetă – resursă capabilă să deblocheze cel mai mare potențial al umanității – vor supraviețui doar cei care își pot cuceri frica.

Evenimentul a strâns în jurul lansarii filmului Dune un număr mare de vedete şi influenceri români toți fiind impresionați de aceasta ecranizare care uimeste prin calitatea producției, actorii prezenti în film, muzica, imaginea și mai ales emoția și povestea.

Ana Baniciu
Speak
Vlad Dragulin
Anda Adam
George Pistereanu
Adi Nartea
Ramona Olaru
Catalin Cazacu
Anca Dinicu
Codin Maticiuc
Diana Sar
Emilian
Irisha
Matei Dima
Nicoleta Nuca
Jesus del Cerro
Alin Galatescu
Madalin Serban
Vanessa Loreen
Deea si Dinu Maxer
Andrei Stoica
Theo Rose
Andrei Niculae
Ana Odagiu
Silviu Mircescu
Du Mad + Kov
Stefan Iancu

Produs de Warner Bros. și distribuit în România de Vertical Entertainment, filmul „Dune” poate fi văzut în cinematografele din toată țara începând  de azi, 22 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.