„Se strică relația când e prea multă iubire”

Surpriza muzicală a acestei săptămâni vine direct de la Gabriella Nastas, solista de o frumusețe răpitoare care este originară din Moldova și lansează prima ei piesă în Romania, împreună cu Sprint Music. Această melodie este însoțită și de un videoclip plin de culoare, la propriu. Fosta concurentă la X Factor, interpreta și-a depășit limitele și și-a dorit să cucerească inimile publicului românesc.

Pentru început a înregistrat piesa „Iartă-mă”, la care chiar Gabriella Nastas a făcut textul, iar împreună cu Bogdan Ioan a compus și muzica. „Piesa a fost scrisă într-o zi de 14 aprilie și mi-a luat maxim jumătate de oră. De fiecare dată când scriu ceva notez data, ora. Pentru mine e o dată specială, consider că de fiecare dată când îmi vine inspirația este forță divină. Inspirația mea vine de undeva de acolo de sus și sunt recunoscătoare pentru asta. Piesa vine din trăirile personale, e un mesaj pentru un bărbat pe care poate că l-am iubit prea mult. Probabil iubirea când e prea multă, strică. Mesajul piesei este „iartă-mă pentru prea multă iubire, pentru ceea ce am simțit pentru tine și pentru faptul că am făcut din tine un ideal, un centru de univers și eu am uitat practic de mine”, spune Gabriella.

Artista a filmat și un videoclip foarte interesant și plin de culoare.

„Am filmat în București, am început pe la ora 18.00 și am terminat de filmat pe la 5 dimineața. Au fost 7 ore intense pe care nu le-am simțit, pentru că am avut o echipă superbă. Regizor a fost  Shini Costin, am filmat cu Valentin Popescu, un actor și model talentat și a fost foarte interesant, pentru că a fost prima experiență de acest fel. Pentru videoclip am avut mai multe ținute dintre care am ales două. Am avut o rochie aurie, făcută dintr-un fel de lănțișoare din metal, un pic transparentă și cu multe tăieturi. Cât am filmat în ea și mă mișcam, putea să cadă în orice secundă de pe mine și eram atentă la ea. Trebuia să am grijă de rochie însă la un moment dat s-a rupt într-o parte și mai aveam de filmat multe cadre. Am colaborat cu stilistul Ionuț Dimache, pe care îl admir. El mă încuraja, îmi spunea că totul va fi OK”, a mai povestit Gabriella.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.