Rico88 colaborează pentru a doua oară cu Killa Fonic și lansează „0 Cellulite”. Celor doi li se alătură și 911, care își pune amprenta pe producția piesei. Cu un sound fresh și versuri în italiană, track-ul promite să intre cu ușurință în playlist-urile amatorilor de trap și rap.

Piesa a fost compusă de catre Rico888, 911 și Killa Fonic, textul a fost scris de către Killa Fonic împreună cu Rico888, 911, iar de producție s-a ocupat 911.

Muzica reprezintă totul pentru Rico888, în special pentru faptul că a fost cea care l-a ajutat să treacă peste momente de anxietate, să se detașeze de totul din jur și să-și creeze mica lui lume, care există prin muzica sa. E mai mult decât o pasiune pentru el, Rico888 se exprimă și respiră prin muzică, este remediul său și datorită ei este cel de astăzi.

911 reprezintă una dintre cele mai fresh și tinere apariții în lumea muzicii trap din România. Printre lansările de succes la care a lucrat se numără single-ul semnat Killa Fonic,”MIAMI BICI”, una dintre cele mai ascultate piese pe Radio și TV din țară, reușind să strângă peste 30 de milioane de vizualizări pe YouTube în ultimul an. De asemenea, tânărul producător a lucrat și pentru piese precum ”Regrete” (AMI feat. florianrus) sau ”E OK” (Mark Stam feat. Sore), dar și pentru unele piese de pe cele mai recente albume lansate de Alina Eremia (Deja Vu) sau Killa Fonic (2089).

Killa Fonic este un artist cu un stil unic, cu versuri brutal de sincere și clipuri de o expresivitate aparte cu influențe noir. Primul album în calitate de artist solo a fost „Ramses 1989” și a fost lansat în 2016. Acesta a fost urmat în iulie 2017 de „Lamă Crimă”. Au urmat EP-ul „Emotiv Munteana”, apărut în decembrie 2018, și albumul „Beetlejuice”, urmat de albumul „III” lansat în anul 2020. Ultimul său album „2089”, reprezintă un fusion de piese techno și pop pe care artistul și-a lăsat amprenta. Pe acest LP se regăsesc 12 piese compuse într-un camp de creație din luna octombrie, același camp în care a luat naștere și albumul „BeetleJuice”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.