Kali Uchis, artista premiată cu un trofeu Grammy, dezvăluie o nouă versiune a piesei sale „fue mejor”, cu SZA, alături de un videoclip în regia lui Daniel Sannwald.

„Acesta este R&B-ul latin, aceasta este SZA care cântă în limba spaniolă pentru prima dată, acesta este momentul”, a declarat Kali.

Versiunea originală a melodiei este preluată de pe albumul în limba spaniolă, din 2020, al lui Uchis, „Sin Miedo” (del Amor y Otros Demonios).
Albumul include hitul „telepatía”, care a depășit recent 1,4 miliarde de ascultari, după ce a ajuns pe locul 1 în topurile Billboard’s Latin Airplay și Latin Pop Airplay și a ocupat primul loc in Latin Digital Song, timp de 10 săptămâni consecutiv.
„Telepatía” a stat cel mai mult in topul Billboard Hot 100, fiind singura melodie în limba spaniolă, dîn acest deceniu (23 de săptămâni) și a atins numărul 10 pe Global 200.

La începutul acestei luni, Uchis a câștigat primul său premiu Billboard Latin Music pentru albumul latin al anului. Premiul a încheiat un an exceptional pentru Uchis, care a câștigat primul său premiu Grammy, pentru cea mai bună înregistrare dance, cu Kaytranada, în ianuarie, primele premii Premios Nuestra Tierra și Univision Premios Juventud în această vară și a fost nominalizată la primul ei premiu de muzică latino-americană. Uchis va concerta la a 34-a ediție a Premiilor Patrimoniului Hispanic de pe PBS pe 8 octombrie, unde va fi recunoscută ca Inspira Honoree din 2021.
Pentru celebrarea Lunii Patrimoniului Hispanic, Uchis este imaginea noului playlist global Amazon Music FLUENT, care include cover-ul sau pentru „Si Una Vez”, a Selenei.

Uchis a dezvăluit recent noua colecție de denim auto-proiectată, realizată în Columbia, OBSESIÓN, parte din brandul ei de îmbrăcăminte de debut, Bodied by Uchis. Mai mult, Uchis se va alătura lui Tyler, The Creator în turneul său nord-american, anul viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.