Din 1 octombrie, de la ora 22.00, la Prima TV se vede sitcomul Secretele Președintelui.

În fiecare vineri, Grig Chiroiu va fi pe micile ecrane cu un nou proiect, serialul Secretele Președintelui, în care va interpreta rolul președintelui Pupăză. Acțiunea serialului se va desfășura sub auspiciile eforturilor acestuia de a reabilita imaginea clasei politice din România iar gagurile, comicul de situație nu vor lipsi din acest nou sitcom. Toni Ionescu, Bogdan Dumitrescu, Livia Taloi și Aniela Petreanu vor fi actorii care vor interpreta diverse roluri din administrația prezidențială dar nu vor lipsi nici personajele cheie, cum sunt menajera paranormală (Iuliana Mărgărit) și administratorul casei lui Ceaușescu (Eugen Cristea). Femeia de serviciu de la Cotroceni este cea care știe tot ce mișcă în administrația prezidențială și pentru asta președintele Pupăză o descoase pentru a afla lucruri de la ea, în timp ce administratorul este un moș isteț, nostalgic ceaușist și preocupat ca toată lumea să urmeze regulile. În serial își vor face apariția și personaje inedite, interpretate de vedete și actori cunoscuți din România.

De remarcat este faptul că o mare parte a filmărilor au avut loc chiar la casa lui Nicolae Ceaușescu, din cartierul Primăverii iar mesajele tip pamflet nu vor lipsi din serial, adăugând și o notă serioasă mesajului comic al întregului serial.

Grig Chiroiu, interpretul președintelui Pupăză, spune: “Însuși numele serialului, Secretele Președintelui, nu mă lasă să vă spun prea multe despre acest proiect. Deci să nu vă așteptați să vă spun că îi veți vedea pe Ion Iliescu, Viorica Dăncilă, Ion Țiriac, Traian Băsescu și mulți alții în serialul nostru, pentru că nu pot să vă spun așa ceva. Iar despre prezența frumoasei Melaniei Trump la Cotroceni nici nu poate fi vorba. Că n-o lasă soțul să vină fără el. Singurul lucru pe care pot să vi-l spun este că vom satiriza ca și până acum întreaga clasă politică românească, metehnele păguboase ale nației noastre și vom râde cu gura până la urechi de prostie, îngâmfare și incompetență. Așadar, în fiecare vineri de la orele 22.00, Președintele României vă așteaptă în audiență la Prima TV. Nu ratați întâlnirea cu noi pentru că nici Dan Diaconescu nu știe ce pierdeți.”

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.