Red Parlament lansează single-ul „10 Păcate”, însoțit și de un videoclip sugestiv. Muzica a fost compusă de Nicula Marius Dumitru (Mario Joy), care a și produs piesa, și Doru Isăroiu, iar versurile au fost scrise de Emanuela Oancea.

Melodia „10 Păcate” transmite povestea unui personaj care cade pradă unei ispite de moment, aceasta urmând să se transforme ulterior în dragoste adevărată. De aceea, personajul găsește puterea de a fi sincer si a spune adevărul pentru a câștiga inima fetei pe care o vrea cu adevărat.

Videoclipul, regizat de Shinijikun (Osaka Pictures), transpune în imagini această luptă pe care personajul o duce cu el însuși pentru a câștiga încrederea jumătății sale.
Doru Isăroiu, solistul trupei, a spus referitor la piesă: „Sunt foarte fericit să lansez această piesă care consider că rezonează cu multă lume. Sper să dea ascultătorilor imboldul de care au nevoie pentru a găsi puterea în interiorul lor și de a fi curajoși. Abia aștept să cânt live piesa <<10 Păcate>> în cadrul concertelor noastre.

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=ya5sNhM4If4

Red Parlament este o trupă pop rock din România, care s-a lansat în 2010, și din care fac parte Doru Isăroiu (voce), Otto Harasz (chitară), Marius Văduva (clape) și Vali Isăroiu (tobe). Printre piesele de succes ale formației Red Parlament amintim „Amprente din iubirea mea”, „Îndrăgostit de prietena ta”, „2 străini”, „Romantic story”, iar trupa se bucură în momentul de față de un program destul de încărcat, cu o serie de concerte în București, dar și în țară. Cea mai recentă piesă a trupei a fost mărțișorul muzical, „Numai tu”, lansat pe 8 martie 2021, în colaborare cu Elena Ionescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.