Diseară, de la 20:30, pe Antena 1, cele nouă perechi de vedete din cursa celui mai dur reality-show se vor lupta pentru prima imunitate a etapei, însă nu înainte de a parcurge un lung șir de misiuni impuse de Irina Fodor. Contextul pandemic va fi o adevărată provocare pentru vedete, căci, din cauza restricțiilor totale pe timp de weekend în Turcia le va fi din ce în ce mai greu să oprească o mașină la autostop.

Cursa va fi presărată cu momente de extaz și agonie, iar în vria de a obține câteva zile de relaxare la hotel echipele vor face tot posibilul să își depășească adversarii. Așa se face că, în seara aceasta, o penultimă misiune va aduna toate echipele în fabrica de ceramică de Kuthaya, acolo unde vor avea de trecut un test al atenției și rapiditații: ”Părea că suntem într-un labrirint. Era haos, foarte cald, iar toți colegii erau agitați. Erau diferențe minore între vase, puteai să te încurci foarte ușor!”.

Cum va decurge ziua și care va fi echipa ce obține imunitatea etapei, telespectatorii pot vedea diseară, de la 20:30, în cea mai nouă ediție Asia Express- Drumul Împăraților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.