INNA revine cu o nouă colaborare, de data aceasta cu Gaullin care se numește ”Pretty Please”, o piesă fresh cu un mix de versuri în engleză și spaniolă, pe beat-uri cool și energice. ”Pretty Please” este o frumoasă declarație de dragoste compusă de INNA (Elena Alexandra Apostoleanu), Alma Goodman, Ale Alberti, Federico Vindver, Angel Lopez, Linas Gaudutis, versuri de INNA (Elena Alexandra Apostoleanu), Alma Goodman, Ale Alberti, Federico Vindver, Angel Lopez, Linas Gaudutis și produsă de Gaullin.

 

Gaullin x INNA – Pretty Please

https://www.youtube.com/watch?v=MEl0_FxNZzI

 

Săptămâna trecută, INNA a lansat piesa ”Party”, a doua colaborare cu Minelli după ”Discoteka”, un adevărat imn al celor mai distractive petreceri.

 

INNA x Minelli – Party

https://www.youtube.com/watch?v=TsEHjYFDG5g

 

 

INNA a avut un an plin de reușite și de colaborări. Piesa ”Flashbacks”, cu peste 26 de milioane de vizualizări, a cucerit topurile din Rusia unde a fost locul 1 pentru 8 săptămâni consecutiv, în țările CIS, Turcia. Apoi a lansat ”Maza” care are peste 17 milioane de vizualizări, ”Oh My God”, dar și colaborarea cu Gromee pentru ”Cool Me Down”, ”It Don’t Matter” cu Alok și Sofi Tukker, ”Papa” cu SICKOTOY x Elvana Gjata și ”Aici” cu Carla’s Dreams, The Motans și Irina Rimes.

 

Gaullin este un DJ și producător de 22 de ani din Lituania, cunoscut pentru sound-ul său experimental.

Cel mai recent hit al său „Moonlight” – un remake al originalului lui XXXTENTACION, este cel mai mare succes al său până acum. Acest single tocmai a obținut discul de platină în Rusia, în Polonia, Finlanda și Ungaria, precum și discul de aur în Germania, Norvegia, Franța și Cehia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.