Duminică seară, de la 20:00, toate cele nouă echipe ce au acceptat aventura celui mai dur reality show continuă traseul de pe Drumul Împăraților în cea de-a doua etapă din Turcia. Și pentru că orice călătorie autentică presupune și practicarea celor mai cunoscute tradiții locale, vedetele sezonului 4 Asia Express vor fi provocate misiune după misiune să experimenteze cultura turcească.

O primă probă de duminică seară îi va aduce pe concurenți în băile turcești, hammam, așa cum sunt ele cunoscute în lumea orientală. Deși complexul este folosit pentru cei ce vor să se relaxeze, concurenții vor intra într-o cursă contracronometru pentru a descoperi următorul indiciu ce este ascuns în interiorul săpunului. Coechipierii se vor spăla rând pe rând pentru a descoperi un mesaj important din partea Irinei Fodor, însă proba nu va fi ușoară pentru toți: ”Connect-R nu se simțea prea bine acolo unde eram, a început să îl ia cu amețeală, mi-a spus că se simte rău din cauza căldurii”, a mărturisit Shift. Cum a decurs provocarea și de ce a fost nevoit Connect-R să își părăsească coechipierul în timpul probei, telespectatorii vor afla diseară, de la 20:00.

Tot pe parcursul acestei etape, cele nouă cupluri de vedete vor avea de îndeplinit și o serie de sarcini ce le vor părea imposibile: ”Dacă eram singur nu terminam proba. Se agita! Îmi era frică să nu ridice vreun picior să mă arunce pe jos!”, va spune Francesco. Mai exact, această misiune îi va provoca pe concurenți să aibă grijă de câte o cămilă, să o împodobească, să o hrănească și mai apoi să consume specialitățile culinare pregătite de crescătorii săi. În Turcia, laptele și brânza de cămilă sunt considerate produse minune, motiv pentru care concurenții vor avea de înfruntat o nouă provocare gastronomică ce îi va scoate din zona de confort: ”Părea prea frumos să ne ofere doar o tartă și un pahar de lapte. Gustul era ca fix ca mirosul. Mirosea tot a cămilă!”, vor spune concurenții.

În cea de-a doua etapă de pe Drumul Împăraților cursa tensionată va continua în ritm alert, însă autostopul se va dovedi a fi, din nou, o mare provocare ce le va încetini parcursul: ”Turcia e în lockdown în weekend. Nu era nicio mașină pe drum. Iar cei care sunt pe drum nu au voie să meargă pe distanțe lungi”.

Cum vor depăși concurenții momentele pline de tensiune ale cursei, care vor fi cele două echipe ce obțin imunitatea în această etapă, dar și ce cupluri de vedete vor adjudeca amuletele de 1000 Euro, telespectatorii Antena 1 pot afla duminică, de la 20:00, și luni, marți și miercuri, de la 20:30, în cea mai nouă etapă Asia Express – Drumul Împăraților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.