Săptămâna trecută, Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams au pornit în căutarea următorului SuperStar al României! Primii concurenți care au venit în fața juraților au demonstrat că s-au pregătit temeinic pentru competiție și că sunt dispuși să muncească pentru ca visul lor să devină realitate. Miza? Cel mai mare premiu din istorie: 1 milion de lei și titlul de SuperStar!

Astăzi, o puștoaică din satul Condrița, va face pasul cel mare spre o viitoare carieră. Încă de la intrarea pe scenă, jurații vor sesiza că seamănă cu o cunoscută cântăreață din România: Antonia! ”Îmi doresc să te gândești la tine ca la o artistă”, îi va spune Marius Moga după ce o va asculta. Să fie acesta un semn că este pe drumul cel bun? Aflăm de la 20:30, în prima ediție a săptămânii.

Am venit cu scopul de a-mi demonstra mie că pot să cânt”, va spune o concurentă de 29 ani înainte de a povesti despre cum a decurs viața ei. Fostă actrița, aceasta a profitat de perioada pandemiei pentru a renunța la tot ce îi făcea rău în viață. ”Nu găseam un motiv pentru a rămâne aici”, va admite ea. Religia, dialogul cu Dumnezeu și meditația au ajutat-o să meargă mai departe și să-și schimbe cariera, spre bio – energo – terapeut. Într-un moment al vieții, în care simte că a ajuns la o uniune pe toate planurile, la un ”extaz mistic”, ea se va provoca și va vedea dacă vocea ei o poate duce în etapa următoare.

Una dintre cele mai mari surprize ale serii va fi momentul când Carla’s Dreams va avea lacrimi în ochi, după ce o va asculta pe o concurentă. ”Îți mulțumesc că mi-ai amintit despre ce e foarte important”, îi va spune el. Nici ceilalți jurați nu vor rămâne indiferenți și vor completa: ”Vreau să mă înveți cum cânți cu așa veselie” (Marius Moga) și ”Nu am nici 10% din puterea ta” (Smiley). Ce piesă a ales tânăra și ce poveste impresionantă de viață are, aflăm curând.

Nu ratați, de la 20:30, cea de-a treia ediție SuperStar România! Legenda începe aici și povestea se scrie de către cel mai bun casting din istorie și cei mai tari jurați!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.