Complet necunoscuți, adaptarea românească a producţiei Perfetti sconosciuti, în regia lui Octavian Strunilă, va putea fi vizionat din 24 septembrie în cinematografele din toată țara.

După ce a fost primit de către publicul cinefil cu mare entuziasm la festivalurile de profil, Complet necunoscuți ajunge pe marile ecrane din toată țara, aducând în prim-plan povestea unei cine de neuitat între prieteni de-o viață cu ocazia eclipsei de luna. Ceea ce pare a fi o seară tipică se transforma radical când gazda, Maria (Anca Dumitra) propune un joc. Cu toții trebuie să își așeze telefoanele pe masă și să citească cu voce tare sau răspundă la apeluri în fața tuturor. Un joc aparent inocent dezvăluie secrete șocante, toate ducând la un final neașteptat.

În rolurile principale Anca Dumitra, Alex Conovaru, Ada Galeș, Adrian Ștefan, Gabriel Răuță, Andreea Grămoșteanu, Leonid Doni și Catia M. Tănase dau viață unor personaje pe cât de complexe, pe atât de autentice, cu povești actuale și conflicte puternice, prezentate publicului prin dialoguri savuroase și umor fin.

Complet necunoscuți este o comedie inteligentă, cu actori buni, care va readuce filmul de public pe marele ecran din 24 septembrie! O reecranizare a unui film celebru cu actori români care au demonstrat în ani de perseverență că știu cum se face comedie, cum se face dramă, cum se face această meserie! Unii dintre maeștrii comediei au avut norocul să se lovească” de un text minunat și, mai ales, să se joace” între ei! Când cei mai buni se adună, iese ceva ce nu s-ar putea povesti și nici nu cred că ar trebui să se încerce vreodată să se povestească. Pentru asta am făcut acest film: e o COMEDIE , e și o dramă, dar înainte de toate, e cu cei mai buni actori. Eu le mulțumesc că au acceptat să joace în proiectul meu!”, a declarat Octavian Strunilă.

Acest lungemetraj este un proiect de suflet și pentru actorii care declară:

Anca Dumitra: “Realizarea unui film e o provocare din start, darămite pe timp de pandemie. Cumva toate s-au conturat atât de bine și firesc, încât am putut duce la bun sfârșit filmările și acum putem să ne bucurăm de un film nou românesc care va intra în cinematografele din toată țara începând cu 24 septembrie.”

Ada Gales: Suntem în momentul în care avem nevoie unii de alții. Complet necunoscuți e un film independent care are nevoie de voi în sala de cinema. Avem nevoie de speranță, de a crede în industria cinematografică autohtonă și avem nevoie de proiecte care să ne dea încredere că există filme mișto, de la care pleci fericit, pe care le recomanzi prietenilor. Filmul acesta vă promit că o să vă placă. Mult.”

Alex Conovaru: Acest film este o odă adus acestei Cutii a Pandorei din buzunarul fiecăruia. În plus, filmul are ceva din aerul filmelor lui Woody Allen, genul acela de comic inteligent și de umor fin.

Andreea Grămoșteanu: “Complet necunoscuți este genul de film la care se poate merge în gașcă. Nu știu despre câte filme românești de astăzi se poate spune lucrul acesta. Mi-aduce aminte de vremurile bune când mergeam cu toții să vedem un film. Cred că este un film care te va bine dispune și care îți va ridica câteva semne de întrebare la final.

Gabriel Răută: Complet necunoscuti este o abundentă de umor și emoție autentică. Este un proiect cinematografic de lungmetraj 100% independent, un film tonic și captivant care te invită să înțelegi și să prețuiești cu adevărat viața și prietenia. Spectatorii vor fi încântați să descopere, alături de un scenariu în permanență surprinzător, o comedie savuroasă care te atrage în poveste și te face parte din ea.

Catia M. Tănase: Complet necunoscuți e primul meu proiect, iar colegii din distribuție, echipa, toți cei prezenți în platoul de filmare au făcut ca această experiență să fie una cu totul specială, unică pentru mine! Le mulțumesc colegilor actori pentru că m-au ajutat să trec peste emoții și lui Octavian pentru că a avut încredere în mine și mi-a oferit indicații esențiale pentru personajul meu, Ana. Am dat tot ce-am avut mai bun la filmări, sper să fi creionat un personaj exact așa cum și l-a dorit Octavian.

Adrian Ștefan: Este un film cu un scenariu foarte bun și actual, palpitant, ce poate avea un efect de rollercoaster asupra publicului.

Complet necunoscuți este un lungmetraj independent, ambițios,  care a fost realizat în pandemie și în care efortul susținut al echipei de actori și de filmare este simțit în calitatea cinematografica a produsului final.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.