Sunt momente în care simți că fiecare plan al tău merge perfect și sunt clipe în care totul se năruiește. Sunt acele zile în care aliații par a deveni dușmani, locul pe care-l numești acasă îți aduce doar nesiguranță și toate întrebările au doar răspunsuri incerte. După ce Toteanu l-a convins pe Vlad să accepte o înțelegere împotriva lui Cristoloveanu, lucrurile se complică și mai tare, în această seară, între cei doi.
După ce procurorul general îi va cere să închidă cazul privind decesul lui Adrian Anuței, Toteanu va face o declarație total surprinzătoare: ”Eu cred că Anuței e viu. Simt asta!”. Ceea ce va urma îl va pune pe Vlad într-o luptă de moralitate: trebuie să meargă acasă la Cezar și să-l facă să ofere informații despre Adrian Anuței și presupusa lui moarte. Ce va face personajul principal și cum va ieși din această situație, aflăm astăzi.
Cea pe care procurorul general vrea să o scoată vinovată este nimeni alta decât Nela! Aflată în închisoare, ea se va vedea nevoită să treacă printr-un interogatoriu dur și extrem de emoțional. ”E fiecare pe pielea lui. Nu mai ai scăpare”, îi va spune Toteanu. Rămâne să aflăm dacă va ceda sau nu.
De cealaltă parte, Ștefan tocmai a aflat că Iordache l-a folosit în tot acest timp, însă adevărul îi va aduce doar probleme. ”Ștefane, ți-ai pierdut mințile de tot”, îi va spune Iordache înainte de a-l trimite în pădure, la o întâlnire cu moartea. Va fi acesta sfârșitul pe care l-a evitat de la momentul în care l-a trădat pe cel mai bun prieten al lui?
Toate acestea, dar și noi fire ale poveștii care ne țin cu sufletul la gură le vedem în această seară. Nu ratați cel de-al doilea episod din ultimul sezon al serialului VLAD!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.