Ancheta realizată de Paul Angelescu despre incendiile devastatoare s-a clasat ieri în preferințele telespectatorilor. Am văzut, împreună, imagini din Grecia, unde Paul a surprins dezastrul ecologic și tragediile pe care le trăiesc localnicii afectați, dar am aflat și ce o să ne aștepte în România și cât de pregătite sunt autoritățile.

 

România, te iubesc! a fost ieri lider incontestabil de audiență pe toate categoriile de public. Emisiunea a înregistrat 3.9 puncte de rating și 20.1% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 2.1 puncte de rating și 10.9% share.

 

La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 18:01 – 18:58, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 3.7 puncte de audiență și 20.4% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 2.2 puncte de rating și 12.2% share.

 

În seara aceasta, la Știrile PRO TV, Rareș Năstase începe o campanie despre filierele internaționale ale traficului de migranți. O serie de reportaje vor fi difuzate la Stirile PRO TV, dar și duminică, de la 18:00, la România, te iubesc!, unde veți vedea cum funcționează aceste rețele și care sunt legăturile cu România. „N-a fost deloc ușor să fac această anchetă, a presupus filmări incomode, ziua și noaptea, în țară, dar mai ales în afara ei, filmări cu camera ascunsă, cu multe ore de așteptare, filaj și stăruință”, a spus Rareș Năstase.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here